2777
2789
عنوان

تفاوت سنی ۹ سال و مشکلاتش

158 بازدید | 15 پست

با اقاییی اشنا شدم ک خیلی حس میکنم علاقه دارم بهش ولی شخصیت کنترلگری داره وخودشم میگه حرف حرف منه و بدیش اینه ک منم زنیم ک انرژی مردانم بالاست و خیلی سرخودم تنها چیزی ک هردومارو نگهداسته علاقس ب نظرتون امکانش هست بعده ها بتونیم کنار بیایم از لحاظ اجتماعیم خیلی بهتراز منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه تولدتو میگی حس میکنم عین منی 

ببین مشاوره ها میگن6ماه تا یک سال دوستی لازمه 

اگ میبینی واقعا به هم از لحاظ اخلاق نمی خورید 

تمومش کن البته من دوست ندارم تموم بشه 

ایشالله ی طوری حلش کنید 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
باید هم شما و هم اون آقا کنترل روی خودتون رو بالاتر ببرید

من کنترلگری ندارم ولی از اینکه گوشیم چک بشه و ب حرف گ ش کنم متنفرم فعلا ک چیزی نگفتم ولی فهمیده از رفتارام لجبازم

شرایطت مثله کمه  من خیلی سختی کشیدم  مشاوره هم رفتم و بهمون گفت دو تا شیر نمیتونن تو یه ...

بدیش اینه من دارم کوتاه میام و از اینکه خودم نیستم حس انزجار بهم دست میده

بدیش اینه من دارم کوتاه میام و از اینکه خودم نیستم حس انزجار بهم دست میده

منم این دوره رو گذروندم کاملا درک میکنم چی میگی 

نکن اگه میبینی قبول نداره داغون میشی همه جور مریضی روحی و روانی میاد برات 

من خرداد اون اقا فروردین  توچی

حسم می‌گفت یکیتون فروردینیه 

ببین فروردینی ها کلا شخصیت کنترل گری دارن و دوست دارن رهبر باشن و حرف حرف خودشون باشن 

من تو همه ی سایتای مختلف که نگاه کرده بودم ازدواج فروردین با خرداد چندان سازگار نیست مگر اینکه یکی از ماها کوتاه بیاد  

فروردین با خرداد: (بسیار بد) ازدواج فرودینی‌ها با خرداد ماهی‌ها اصلا خوب پیش بینی نمی‌شود آن‌ها پر جنب و جوش بی قرار تنوع طلب و سرکش می‌باشند

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
بدیش اینه حس میکنم دلو دادم رفته

ببین می‌دونم چی میگی ولی اگه از ته دل عاشق هم باشین بخاطر هم کوتاه میاین 

تا الان بخاطر علاقتون باهم موندیم بنظرم باهم ی مشاوره برین و مشکلاتتونو حل کنید و برین مراحل بعدی ایشالله که به ازدواج ختم بشه و خوشبخت بشی 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶