2777
2789

خانوما منو همسرم دو هفته‌ست با هم مشکل داریم اصلا نمیتونیم کنار هم باشیم میخوام زنگ بزنم بابام بیاد دنبالم همسرم نمیزاره برم خونه بابام یا بیاد دنبالم یا یه چیزی به همسرم بگه از خر شیطون بیاد پایین

بخدا خسته شدم همش سعی میکنم پای زندگیم بشینم از اول درستش کنم ولی اصلا همسرم همکاری نمیکنه بهم بگید چیکار کنم😭

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

ن پای باباتو باز نکن تو زندگیت یاعث میشه حرمتا بین بابات و شوهرت شکسته شه 

مشکلتون چیع

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بابام اومد این حرف طلاق رو نکشه وسط اخه یکبار گفت طلاق هم میخوای بوده فقط دست از سرم بردار

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

نمیدونم باهام حرف نمیزنه همش قهره فکر میکنه با این کارها منو تنبیه میکنه با اینکه کار اشتباهی ازم سر نزده

تا اینکه یه  بحثی میشه سریع پا میشه میره یه اتاق دیگه میخوام باهاش صادقانه حرف بزنم انگار ازم فرار میکنه