2777
2789
خواهرم بخاطره بدبختی بخاطره پول داره گند میزنه به آیندش بخدا دارم دیوونه میشم از فردا باید حرفا و تی ...

والا منکه 8-9سال بزرکتتره شوهرم ناراضیم بااینکه خودم خواستم کاش خواهرت سرعقل بیاد

کاش پیشش بودم باهاش حرف میزدم

بگوبروکارپیداکن خودت پول داشتهباش خرج کن کیف نم پیرمردومیخای چکاراخه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس ولش کن  بذار وختی تو ۲۵ سالگی ظاهر یه ادم ۵۰ ساله رو پیدا کرد میاد میگه آجی تو راست گفتی ز ...

آخرشم بهم گوش نمیدن باورت نمیشه چن روزه حالم بده فقط گریه میکنم میدونم این دختر میخاد از خونه بابام فرارکنه کاش هیچ دختری انقد سختی نکشه ک بخاد مجبور ب اینجورازدواج ها بشه😔

💍👶🏻Mahlin and momy

من و نامزدم هردو ۲۳ سالمونه میگیم تا ۳۰ سالگی بریم دور دور و مسافرت بعد اونموقع بچه دار شیم.

این داماد چون خودش دورهاش رو زده دیگه نمیتونه پایه عشق و حال خاهرت باشه و چون خودشم رفته تو سن از یه سال بعد ازدواج از خاهرت مطمئن باش بچه میخاد.

یعنی داماد وضع مالیش خوب نیست و خاهرت باز میخاد زنش بشه؟ با وجود اینکه دو دهه اختلاف سنی هم دارن.

نه واس ما خوب نیس

وضع مالی داماد خیلی خوبه ولی وضع مالی خونه پدره من نه

💍👶🏻Mahlin and momy
پسره تیپ و قیافش چجوریه؟؟ اگه به خودش میرسه سنش کمتر نشون میده بحثش فرق میکنه ولی با این حال ۲۰ سا ...

بد نیس ولی هرجور باشه ۱۸ ساله پیش۴۰ ساله بدجور میشه

💍👶🏻Mahlin and momy
آخرشم بهم گوش نمیدن باورت نمیشه چن روزه حالم بده فقط گریه میکنم میدونم این دختر میخاد از خونه بابام ...

بگو خاهره من وایسا با یه کیس بهتر و مناسبتر از این خونه فرار کن، فردا تو میانسال میشی، شوهرت پیرمردیه، باید براش پوشک ایزی لایف بذاری، دندون مصنوعی هاش رو بشوری😐🤝🏻