2777
2789
والا منکه 8-9سال بزرکتتره شوهرم ناراضیم بااینکه خودم خواستم کاش خواهرت سرعقل بیاد کاش پیشش بودم باه ...

بامامانم هم حتی حرف زدم آخر برگشته میگه کاریت نباشه بزار بره کم سختی بکشه گفتم بره ولی ن ب این پسر حداقل ب اون یکی خاستگارهاش بده برع

💍👶🏻Mahlin and momy
بنظرم ببرش پیش یه مشاور، چون مادرت هم هم عقیده ست باهاش، خودت تنهایی نمیتونی درستش کنی

نمیاد باورت نمیشه چن روزه همش دارم بهشون میگم نکنید اینکارو آخرش همسرم امروز کلی فوشم داد کتک زد موهامو کشید سرم درد می‌کنه خدا مرگ بده این خاهره منو

💍👶🏻Mahlin and momy

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بامامانم هم حتی حرف زدم آخر برگشته میگه کاریت نباشه بزار بره کم سختی بکشه گفتم بره ولی ن ب این پسر ح ...

بنظرم تو بیشتر از این مداخله نکن

فردا با این اقا ازدواج نکنه، بره با یکی دیگه، هر مشکلی تو زندگیش پیش بیاد، میگه تقصیر تو بود نذاشتی من با اون پیرمرد مایه دار ازدواج کنم.

ولی ب انتخاب خودش زندگی کنه، هرجا هم سرش بخوره ب سنگ لااقل تورو مقصر نمیدونه.

😐😐😐😐😐 من فک کردم کارخونه داری یا شرکت داری چیزی داره که خواهرت عجله میکنه اینقدر هول کرده😐😐

اون پسره خیلی پولداره من منظورم خونه پدرمه ک وضع مالیشون بده

💍👶🏻Mahlin and momy
من و نامزدم هردو ۲۳ سالمونه میگیم تا ۳۰ سالگی بریم دور دور و مسافرت بعد اونموقع بچه دار شیم. این دا ...

میگم تواین سن هزار جور کثافت کاری کرده بااین ثروتی ک اون داره مگ میشه تاالان کاری نکرده باشه خاهره خره من میگه نه همه اونجور نیستن

💍👶🏻Mahlin and momy
میگم تواین سن هزار جور کثافت کاری کرده بااین ثروتی ک اون داره مگ میشه تاالان کاری نکرده باشه خاهره خ ...

کثافت کاری ب کنار

تو خاهرت الان تازه میخاد جوونی کنه

اون میخاد استراحت کنه و خسته ست دیگه

بنظرم تو بیشتر از این مداخله نکن فردا با این اقا ازدواج نکنه، بره با یکی دیگه، هر مشکلی تو زندگیش پ ...

همسرم هم همینو گفت کلی حرف بارم کرد حرفایی زشت زد بهم گفتم کثافت آخه ب تو چ دخالت نکن میگ نکنه دوست داری خودت بری بهش...خودم کم غصه دارم این شوهره عوضیمم درک ندارع

💍👶🏻Mahlin and momy
اخه شوهرت چرا باید تورو کتک بزنه؟؟؟؟😐😐 چیه این داستان رو مخ شوهرته؟

میگ دوسداری تو بری بهش آخه چ ربطی داره مگ خاستگاریه من اومده آخه پدرسگ حالیش نمیشه روانی کرده منو 

💍👶🏻Mahlin and momy
همسرم هم همینو گفت کلی حرف بارم کرد حرفایی زشت زد بهم گفتم کثافت آخه ب تو چ دخالت نکن میگ نکنه دوست ...

درسته کار بدی کرده ک دعوات کرده

ولی منطقی میگه، ول کن، تو زندگی خودتو بخاطر خاهرت از هم نپاشون، بذار اون هرکاری میخاد بکنه

بخاطرش شوهرم امروز کلی کتکم زده چند روزه داره منو عذاب میده با این ازدواج نحسش

شوهر شما کار خیلی اشتباه و بدی مرتکب شده

عذاب سختی در عالم ابدی در انتظارش هست

مگر اینکه از شما عذرخواهی و طلب حلالیت کنه

👌 هر چند به عقیده من توهین با عذرخواهی پاک نمیشه هرگز 👌