2777
2789
عنوان

امروز جمعه س و ...

369 بازدید | 9 پست

امروز جمعه س و من و پسرم رفتیم پیاده رویی 

باهم حسابی گشتیم و راه رفتیم و پسرم چندتا برگ خوشکل رنگارنگ پاییزی جمع کرد برای کاردستی موقعه برگشت چندتا خانم از آشنایان دیدم 

که تا مرا دیدن شروع به پچ پچ کردن

و معلوم بود دارن پشت سر من غیبت میکنن 

اما تا نزدیک شدم به شدت احترام گذاشتن

و با محبت فراوان حتی یکیشون اصرار که من را ببره خونشون که همون نزدیکیا بود 

آنجا بود که به این جمله رسیدم 

که مهم نیست مردم پشت سرمون چی میگن 

همین که  وقتی دیدنمون  سکوت میکنن 

کافیه 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

هنوزم علت اینکه چرا بعضیا پشت سرت  بدترین غیبتها و تهمتها میزنن اما توی روت با بهترین شکل ممکن رفتار میکنن را نفهمیدم

آیا دوقطبی هستن 

بک انسان معمولا دو قطب نداره بینهاین بُعد داره 

که آدمهای دورو و ریا کار هنوز حتی ب مرحله یک قطب دیگر هم نرفته اند آنها هنوز مانده اند با حس های منفی خود دارن زندگی میکنن و نفس میکشند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا مطمینی غیبت میکردن شاید داشتن میگفتن چه خوشگله چه پسر خوشگلی چه مامان پایه ای و...

من صداشونا شنیدم شنوایی خیلی قوی دارم 

ادمایی که پشت سرت حرف میزنن و جلوت چیز دیگه ای میگن رو دو قطبی نمیگن

ادمای منافق و دو رور میگن.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
حالا از کجا مطمینی غیبت میکردن شاید داشتن میگفتن چه خوشگله چه پسر خوشگلی چه مامان پایه ای و...

همون که اصرار میکرد من برم خونشون 

داشت میگفت اینا کجا بودن یعنی 

دیشبم ساعت نه داشت برگشت یعنی کجا بوده  در حالی که من پسرما برده بودم داروخونه اسپری بینی براش گرفتم 

حالا اینا مهم نیست 

فقط تجربه هایی که با شما دوستان درمیون میزارم 😊 

ادمایی که پشت سرت حرف میزنن و جلوت چیز دیگه ای میگن رو دو قطبی نمیگن ادمای منافق و دو رور میگن.

هر دو دو قطب به شدت مثبت و ب شدت منفی دارند 

همه جملاتشون رو شنیدی؟؟؟ 

فقط جملات اخر که سرشون کردن تو گوش هم 

و زدن زیر خنده را نفهمیدم که اینا مهم نیست برای من واقعا من فقط از رفتار بعدیشون که تندی رنگ عوض کردن خندم گرفت