2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین...میخوام خودکشی کنم

223 بازدید | 17 پست

سلام..من ۲۳سالمه متاهلم و پور و مادر دارم ولی حس میکنم حتی اگه بمیرم‌هم کسی ناراحت نشه واسم..

شوهرم امروز شیفت هست و من میخواستم برم خونه ی مامانم اینا

مامانم تو سن۴۰به بالا حامله شده و الان خواهرم کلاس ۴مه ولی متاسفانه اصلا درسخون نیست و هم ضعیفه هم دل مادرم میجوشه... رفتم خونه دیدم اون پای درسه و مامانم نیست گفتم مامان کو گفت تو اتاقه رفتم دیدم یه لیوان پر از قرص دپاکین کرده وواب هم ریخته و داد زد که برو بیزون میخوام خودمو بکشم و... بابام هم خونه نبود ..از خواهرم پرسیدم‌گفت دعوا کردن و چیز دیگه ای نگفت و ..دوباره برگشتم پیش مامانم

مامانم گفت که سی ساله دارم عذاب میکشم‌میخوام خودمو خلاص کنم بسه این زندگی جهنمی و هرچی میشه تقصیر منه و...دعوا میکردن ولی اولین‌باره اینجوری رو دیدم 

همون لحظه اومدم بیرون و منتظر موندم تا بابام برگرده و تو خیابون گریه کردم و الان اومدم ...

بابام میخواسته من دکتر شم ولی نشدم حالا بعد از ۴سال هر ماه این تابستون که نتایج میاد این سرکوفت ها و دعواها هست...درس نخوندن خواهرمم هست...مامانمم یه دوره مریض بود و شیمی درمانی میشد میگفت کاش خوب نمیشدم و میمردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه اومدم بیرون و منتظر موندم تا بابام برگرده و تو خیابون گریه کردم و الان اومدم ... بابام می ...

مامانت الان حامله هست يا وقتي خاهرت ب دنيا اومده ٤٠ ب بالا بوده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خیلی خسته م دلم‌میخواد تموم کنم همه چیو ولی میترسم بی عرضه م عرضه خودکشی هم ندارم

الان اوضاع مامانت از تو خرابتر هست 

تو ديگه غوز بالا غوز نشو

مامانت افسردگي داره؟ 

كي دپاكين ميخوره؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مامانم تشنج کرد و دکتر براش دپاکین نوشت نزدیک ۲ساله

الان برگشتي خونه؟

يعني دعواشون سر تو بوده ك دكتر نشدي؟

الان برگشتي خونه؟ يعني دعواشون سر تو بوده ك دكتر نشدي؟

نمیدونم واقعا نمیدونم

اره من برگشتم 

چند بار هم‌مامانم زنگ زد گفتم نمیام

خیر سرم‌قرار بود امروز ناهار برم اونجا...

زهر شد همه چی واسم

کل زندگیم زهره

خسته م

نمیدونم واقعا نمیدونم اره من برگشتم  چند بار هم‌مامانم زنگ زد گفتم نمیام خیر سرم‌قرار بود ام ...

خب برو ديگه

اصلا چطوري توي اون حال ماامانت تنها گذاشتي برگشتي

بنظرت يكم خودخاه نيستي؟

خب برو ديگه اصلا چطوري توي اون حال ماامانت تنها گذاشتي برگشتي بنظرت يكم خودخاه نيستي؟

چون‌فکر کردم اگه دعوا سر من بوده حضورم بدتره

نه دیگه نمیرم...

اگه نباشم شاید کلا راحت تر باشه واسشون

شاید واقعا همه چیز گردن منه..

واسه همین میخوام‌بمیرم تا همه راحت شن