2777
2789
عنوان

بچها بیاید بگم دیشب چی شد

869 بازدید | 46 پست

دیشب نامزدی دختر خالم بود اشنایشون از طریق فضای مجازی بود از مشهد اومدن سه روز خونه دختر خالم اینا بودن و همه چی اوکی بود تا دیشب که جشن مفصل نامزدی بود که متوجه شدیم خانواده داماد اصلا عروس تحویل نگرفتن و به طرز عجیبی جلوی مهمونا بهش کم محلی کردن در حدی که همه متوجه شدن شخصیت داماد مشخص بود یه شخصیت کاملا وابسته به خانوادشون بود در حدی که همش تا دختر خالم میرقصید خواهرا پسر هی میرفت تو گوش دادش یه چیزی میگفتن و داماد هی اشک میریخت وبعدم رفتن داخل اتاق و عروسم تنها نشسته بود رو مبل واصلا نه باهاش عکس گرفتن ونه رقصیدن خواهرا عین غریبه ها نشستن یه گوشه بعدم اخر مهمونی اصلا خدافظی و تشکر نکردن از خانواده عروس ...به نظر شما اگر دختر خاله من بره تو این خانواده خوشبخت میشه واینکه ۴ سال از داماد بزرگتره وبگم اینو به شدت تفاوت فرهنگی بین ما مشهود بود 

قطعا زندگی سختی داره

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این مسائل به نظرم حتی اگر یه درصد هم دو دل شدی جدا شدن بهتر از امید داشتن

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

ببخشید ولی دختر خالت خیلی بی فکره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
واینم بگم متاسفانه اختلاف سنیشون کاملا مشخص بود واقای داماد حتی کمتر از سن واقعیشون میخورد

متاسفانه اشتباه کردن

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌