2777
2789
عنوان

سونو انی 12 هفته و 1 روز

224 بازدید | 14 پست

سلام خوبین

بچه ها رفتم سونو ان تی 12 هفته و 1 روزم بود همه چی دکتر گفت خوب خداروشکر. ولی بچه برنمیگشت دمر بود خیلی طول کشید برگرده،با ضربه های دکتر و یه ور خوابیدن بعد نیم ساعت برگشت. 

میگم چیز نگران کننده ای نیست؟ 

برای کسی هم پیش اومده؟ 

قبلشم باقلوا خوردم و ابمیوه شیرین. 

جنسیت هم فعلا گفت 100 درصد پسر. دیگ نمیدونم. 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی عزیزم ❤

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
شاید خواب بوده طفلک خودش گفته چیزی نیست دیگه

اخه نیم ساعت خواب. با اون ضربه ها

اخه معده درد شدید داشتم دکترم دارو و شربت داده بود 

میگم نکنه رو بچم اثر گذاشته خدایی نکرده 

ع  چقدر طول کشید تکون بخوره؟

تکون نخورد گفت خوابه ولی همه چیش خوب بود صدا قلبش هم گذاشت مگه تکون نخوره مشکل داره ؟؟

خب کوچیک هستن ۱۲ هفته فکر نکنم زیاد تکون بخورن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تکون نخورد گفت خوابه ولی همه چیش خوب بود صدا قلبش هم گذاشت مگه تکون نخوره مشکل داره ؟؟ خب کوچیک هست ...

اها 

گفت کاملا سالم 

اره گفت خوبه همه چی