2777
2789
عنوان

70 میلیون پول داریم

480 بازدید | 24 پست

کابینتا آشپزخونه داغون کابینت کار قبلی لج کرد زد خراب کرد صفحات روییش همه کنده هر لحظه ممکنه بیفته بعضیا حتی در ندارن 

پولها رو از تو بانک برداشتم ریختم تو کارت شوهرم بره کابینت کار بیاره هعی برای هر کدوم بهانه میاره این مثل قبلیه این گرون میگه الان سه تومن از پولها رو داده مادرشوهرم بره چشاشو لیزر کنه به عنوان قرض بقیه هم یواش یواش خرج میشه بچه ها دیگه خسته شدم 6 ساله وضعیت کابینتا همینه چیکارکنم 

شیطونه میگه برم همشونو طلا بخرم ولی از طلا واجبتر اینکاره من تازه 5 تا النگو خریدم 

ولی این پولها رو هم داره حیف و میل میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرادادی شوهرت اول کارو شروع میکرد بعد

آخه یکی رو آورد گفت همین خوبه پولها رو بریز به کارت بریم باهاش قرداد ببنیدم الان ادابازی در میاره منم گفتم همون روزش میره قرداد میبنده مرده گفت میرم جایی جمعه میام که امروز باشه 

آخه یکی رو آورد گفت همین خوبه پولها رو بریز به کارت بریم باهاش قرداد ببنیدم الان ادابازی در میاره من ...

حالاشایدامروز اومدمردا عقل درست حسابی ندارن الان فکرمیکنه کابینتها واجب نیست خرج اضافه نکنه

اول پول بریز حساب خودت تا همش به باد نداده بعد داخل گروه دیوارشهرتون از دوست آشنا کابینت ساز خوب پیدا میشه قشنگ باشوهرت برو پیدا کن بیار به شوهرت باشه همه خرج می‌کنه فردا میگه پول نیست

اول پول بریز حساب خودت تا همش به باد نداده بعد داخل گروه دیوارشهرتون از دوست آشنا کابینت ساز خوب پید ...

آخه صبح تا شب میره سرکار شب ساعت 8 میاد اون موقع همه بسته هستن میگم خودم دست به کار شم باز اگه خوبی خرابی بشه چیکار کنم 

اول به بهونه ای پول رو بگیر ..بعد شماره تلفن کابینتی مورد نظر رو گیر بیار و یا با خود شوهرت پیگیرش باش ...مردا نسبت به خرید وتعویض لوازم خونه بی مسولیتن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته