حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 عنوان خیلی سخته😭😭 211 بازدید | 12 پست الان خوابگاهم😭😭 خیلی دیشب سخت بود بدون خانواده دلم مامانمو میخواد چجوری تحمل کنم الان ۲ ساعت دیگ میان برای خداحافظی کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود." 1402/07/21 | 06:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسبی_الله۳۱۳ عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 677 اینم یه دوره ای پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی امیری حسین و نعم الامیر جنسیت:مرد
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 هفته اول اینطوری امیدوارم😭😭 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
گل_زیبای_نارنجی عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 10752 کاش نمی اومدن برای خداحافظی آدم بیشتر دلش می گیره من لحظات آخر خیلی گریه کردم. ولی تو خوابگاه حالم خوب شد همه همکلاسیام شب اول یه اتاق جمع شدیم . زود عادت می کنی
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 اینم یه دوره ای سخته😭😭😭 کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
حسبی_الله۳۱۳ عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 677 سخته😭😭😭 اوهوم حتما سخته پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی امیری حسین و نعم الامیر جنسیت:مرد
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 کاش نمی اومدن برای خداحافظی آدم بیشتر دلش می گیره من لحظات آخر خیلی گریه کردم. ولی تو خوابگاه حالم خ ... باید بیان وگرنه میمیرم 😭😭 امیدوارم برای منم عادی شه کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
feriiiyyy عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 184 من ارزوم بود دانشگام شهر دیگ برم خاب گاه باشم این خانواده لعنتی رو نبینم ولی خدا لعنتشون کنه نزاشتن برم شهر دیگ خوشبحالت ب نظرم لذت ببر
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 دوران خوبیه...یادش بخیر اونجا هم مثل شمال سبزه تحمل دوری سخته 😭😭 ۳ ماه دیگ تعطیلات بین نیم سال ۲۰ روز میرم خونه کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
حقوق_خوان_کوچک مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2452 من ارزوم بود دانشگام شهر دیگ برم خاب گاه باشم این خانواده لعنتی رو نبینم ولی خدا لعنتشون کنه ن ... منم سال پیش آرزوم این بود الان به غلط کردن افتادم کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
دریا2343 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 27221 تحمل دوری سخته 😭😭 ۳ ماه دیگ تعطیلات بین نیم سال ۲۰ روز میرم خونه عادت میکنی.