2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون چیکارکنم

91 بازدید | 9 پست

یه راه کاربهم بدین شوهرم با داداشش کار میکنه از صب میره تا ۱۲شب مثلا شریکن ولی بهش پول نمیده میگه تا عید حساب میکنیم تواین اوضاع اقتصاد مملکت ماهی فقط سه تومن میگیره قسطشو میده یه تومنم خرج خونه نمیدونم واقعا چیکارکنم داداش رفته خودشو خانوادشو بیمه کرده مثلا قراربودمارم بیمه کنه فقط ب فکر خودشونن شما باشین اجازه میدین نمیدونم واقعا چیکارکنم

خب حق شراکتشو بگیره بره یه جا دیگه کار کنه ، البته که مردها حرف گوش نمیدن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این به شرطی که از کار درآمد باشه 

مگه میشه با یه تومان ماهی یه بار گذروند ،باهاش حرف بزن بگو بیشتر بدن یا حساب کتاب کنن یا برا شمام بیمه بریزن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب این به شرطی که از کار درآمد باشه  مگه میشه با یه تومان ماهی یه بار گذروند ،باهاش حرف بزن بگ ...

بخدا ماهی ی تومن فقط خرجی مییگریم نه مستفرت نه رستوران بخورنمیرداریم میگذرونیم بهشم هرچی میگم گوش نیمده

اصن گوش نمیده

ولش کن پس اعصابتو خورد نکن ، من اینقد ب شوهرم گفتم گوش نکرد دیگه واقعا مغزم نمیکشه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
ولش کن پس اعصابتو خورد نکن ، من اینقد ب شوهرم گفتم گوش نکرد دیگه واقعا مغزم نمیکشه

شما مشکلتون چیه ببخشید میپرسم واقعا جز استرس وحرص وخوردن چیزی برام نمونده

شما مشکلتون چیه ببخشید میپرسم واقعا جز استرس وحرص وخوردن چیزی برام نمونده

هیچی دارو ندارشو تقدیم مادرجونش کرده اونم تف کف دستش نمی اندازه