2777
2789
عنوان

چقد احمقم واي

155 بازدید | 2 پست

رو ي نفر كراشم يني ازش واقعااا خوشم مياد البته به عنوان ي دوست كه دقيقا دوست صميميم از همون فرد خوشش مياد و اگه من به اون طرف نزديك بشم رابظم با دوستم خيلي كمرنگ ميشه ازش پرسيدم وقتي راجب فلاني حرف ميزنيم تو ناراخت ميشي اونم گفته اره و واقعا نميدونم چيكار كنم واقعا گاوم ولي طرف خيلي خوبه:))))) خيلي:))))))) موهاش:)))))چشاششش))))) ولي دوستمو نميخوام از دست بدم هيچوقت فك مميكردم منن رو ي نفر اينجوري كراش بزنم يني مني كه هركي روم كراش ميزد ذره اي اهميت نداشت با ديدن طرف ي حالي ميشم اه

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
😐 پناه بر خدا

بهدا ديووونهههه شدممم ديوووونهههههههه حالم از خودم بهم ميخوره

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.