2777
2789

سلام بچه ها چ خبری دارید

من دولتی هم بهداشت قبول شدم مجبور شدم فعلا اونو ثبت نام کنم از دستم نره 

پرستاری ذخیره ردیف ۶۶ هستم .علاقه ام پرستاریه و به همه گفتم قبول شدم😭

کاش جوابشون زودتر بیاد

زمان ثبت نام حضوریه دانشگاه دولتیه باید این همه راه برم تا اونجا تازه نزدیکه شروع کلاس هام هست

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههه منم تاپیک تو رو زدمم دقیقا کسی نیومددد

اگر بدونن تو چه شرایطی هستیم 😢

استرس و سردرگمی 

از یه طرفم به همه گفتم قبول شدم

از یه طرف باید کلی راه برم دولتی رو ثبت نام کنم و اگر قبول بشم ذخیره رو ، انصراف بدم برم اونو   نمیدونم جریمه هم داره یا نه

مامانم امروز کلی حرف بهم زد که تو اگر بیشتر میخوندی اینطوری نمیشدی 

خستم فقط خدا خدا میکنم قبولم کنن برم دیگه نیام خونه😭😢

وای دقیقا منم نمیدونستم چی بگم هر کی پرسید گفتم قبول شدم یا خدا درت بشه نامید نشم

هیی ..

من بدبختی شماره ردیفمم بالاست 

۶۶

شما شماره ی سنجش دانشگاه ازاد رو داری؟؟

منظورم اداره کلشه نمیدونم دقیق بهش چی میگن

منم حالم خیلی بده خیلیم استرس دارم یا خدا زود نتیجه بیا و هممون قبول بشیم

مادر منم هش میگه اگه یکم بیشتر خونده بودی انقدر بلاتکلیف نبودی از دلسوزیشه میدونم اما واقعا الان دیگه فایده نداره و فقط بیشتر اعصابمون بهم میخوره  

اگر بدونن تو چه شرایطی هستیم 😢 استرس و سردرگمی  از یه طرفم به همه گفتم قبول شدم از یه طرف ب ...

وایی چقدر حق گفتیییییییی خداکننه این هفته بگن بهمون تزوخدا خبری شد بهم بگو الان بهت درخواست دوستی میدم در ارتباط باشیم

من ذخیره بهداشتم خوش به حالت دولتی که عالیه بابا من الان باید ترمی ۱۲ ملیون بدم پرستاری رو شنیدم ترمی ۱۵ ملیونه