2777
2789
عنوان

خواهرمو نفرین کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 26 پست

سلام عزیزم

خداروشکر که همسرتون همیشه هواتون رو داره

به حرف بقیه گوش نده

این نشونه عدم بلوغ فکریه

1401/8/22 در حوالی پاییز، نیمه ی ماهم را دیدم.../همیشه با بقیه مهربون باش چون تو نمیدونی اون توی چه میدون جنگی داره میجنگه و ممکنه دیگه لبه پرتگاه باشه و یه حرف کوچیک تو تیر خلاص پرت شدنش باشه🙂🦋/چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم:)🎈/ تولید،پخش و صادرات انواع انرژی مثبت😌🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرف بدی 😢 سعی کن ببخشی و بگذری ازش

اخرین بار به مامانم گفت آبگرمکن ترکید خداروشکر اشپزخونه نبودم وگرنه تمام بدنم میسوخت

مامانم یادش اورد که چه رفتاری باهام داشته

حالا هر روز زنگ میزنه که میخوام بیام معذرت خواهی ولی هنوز نتونستم با اون رفتارش کنار بیام

اخرین بار به مامانم گفت آبگرمکن ترکید خداروشکر اشپزخونه نبودم وگرنه تمام بدنم میسوخت مامانم یادش او ...

حالا هم از ترسش میخاد بیاد عذر خواهی کنه وگرنه از حرفش پشیمون نیس. بذار یکم دیگه تنبیه بشه 

خروس قندی جان من ازت دلخورم همین جا بگم تا نفرینم نگرفتت😂

چی شده چرا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
چی شده چرا

دیشب تو تاپیکت جواب همه رو دادی به جز من. انلاین هم بودی سوال من دقیقا بعد از جواب شما به یه کاربری بود. یعنی تو دید بود ولی تا صب چند بار چک کردم دیدم جواب ندادی🥺 

دیشب تو تاپیکت جواب همه رو دادی به جز من. انلاین هم بودی سوال من دقیقا بعد از جواب شما به یه کاربری ...

ببخشید  من  متوجه نشدم. دوباره تو تاپیکم بپرس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
خیلی رفتار خواهرت زشت بوده عزیزم ولی تو هم حق نداشتی بچه اونو بزنی  اونا بچن

امیدوارم هیچ وقت این حسو تجربه نکنی عزیزم

ولی خیلی زور داره هی بچتو بزنن مامانش هم حتی یه تذکر نده

هزار بار هم به دختره گفتم حق نداری بچمو بزنی خودش 9سالشه یعنی تا میرسه محکم بچمو میزنه بعد رد میشه

باید ازش دفاع میکردم 

وگرنه تا اخر عمر تو سری خور اینو و اون میشد