2777
2789
عنوان

جوش صورت

238 بازدید | 20 پست

سلام ۴۰ سالمه صورتم هنوز جوشای بد و متورم میزنه اصلا ندیدنیه همسرم همش شاکیه خیلی هزینه کردم و دکترای زیادی رفتم چند ساله صورتم بدتر شده کلا جوش منم حسرت پوست صافی دارم

کورتون هم برای بیماری دیگه مصرف میکنم ممکنه جوش از این باشه

ببین کبد معده رحم و تخمدان پاکسازی نباشه، صورت مستعد جوش میشه. 

من بهت پیشنهاد میرم بری پیش طب سنتی معتبر. 

حجامت و بادکش و زالودرمانی،  اصلاح سبک زندگی،  مصرف داروهاشون واقعا تاثیرگذاره. 

برای درمان جوش حتتمااااا از درون درمان کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالم خورى رو شروع كردم اصلا روغن مصرف نميكنم سرخ كردنى و نوشابه هله هوله تعطيل ديگه جوش نميزنم

دقیقا

منم یکسال بود سس نمیخوردم،  سال قبل حجامت عام و کبد داده بودم. یکی دوهفته ی گذشته افتادم به سس خوردن🫣🙄 چنان صورتم جوش زده که نگم برات.  حالا خیلی زیادم نیستا ولی خب اول و اخر جوشه دیگه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دیگ تو چهل سالگی که نمیخادبچه دارشه کبدشم چرب نباشه مشکلی نداره

چه ربطی داره 

هر کاریو مگه ادم بخاطر بچه دار شدن انجام میده 

بخاطر سلامتی خودش میگم من اصلا فکرم نرفت سمت بچه!