2777
2789
عنوان

با دوست چندین و چند سالم دعوام شد دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 19 پست

من یه کارایی برای یکی از دوستام کردم که ابرومو جلو خانوادمو خانوادش برد چون کاراشو انداخت گردنم وپشت تلفن جلوی همه گفت اا فاطمه چرا دروغ میگی منی که داشتم به همه جا چنگ میزدم بگم من مقصر نبودم که اخر شب بیاد پیام بده ببخشید توروخدا🥲💔

هرکی واقعی برات بود براش باش نبود نباش شیش سال بود دوست بودیم ما

الانم باز دبیرستان باهمیم با بقیه خوشه بهتر خیری ازش ندیده بودم بذار شرش نباشه تو هم همینی خیری ازش ندیدی بذار شرشم نباشه دغدغه ها خودمون کم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست داریم همو . اونم داره منم دارم ولی مبگم مغروره  من نگیرمش میترسم اونم نگیره 😔 چون غ ...

وقتی میگی غروزش براش مهمه یعنی تو اولویت که نیستی هیچ برای یه به اصلاح غرور مسخره که واقعا اسمش غرور نیست تورو داره از دست میده بذار بده چون اولویتش نیستی برعکس تو که اون اولیتته و الانم به فکرشی گوش کن به حرف بقیه پشیمون نمیشی 

وقتی میگی غروزش براش مهمه یعنی تو اولویت که نیستی هیچ برای یه به اصلاح غرور مسخره که واقعا اسمش غرور ...

واقعا د رست میگی خسته شدم به خدا انقدر پیش قدم شدم