سلام عزیزم، برا منم دقیقا همینجوری شده حدودا ۶ ماهه و نرفته،سه بار دکتر بیماریهای دهان رفتم که دفعه اول در جواب بهم گفتن غدد لنفاوی زبانه و چیز خاصی نیست و نگران نباش
دفعه دوم پیش یکی دیگه رفتم که اونم گفت هیچی نیس و جفتشون دارویی ندادند فقط قرص کلونازپام ۱ میلی گرم دادند که من استرسم کم بشه بعد ۵ ماه دوباره رفتم پیش دکتر اولیه گفت خانم دنبال مریضیه بد هستی!؟؟؟ گفتم نه خدا نکنه پس اینا چرا نمیره و میسوزه گاهی ،گفت ولش کن برو زندگیتو بکن هیچی نیست،من روی زبونم هم متورم شده و حتی برا اونا هم دارو نداد،در نتیجه اینا فقط برا استرسه و اگه زیاد شد و بزرگ شد و خونریزی کرد برو دکتر و الان نگران نباش،،،من خودم هنوز دارمشون و برا من یه طرفه زبونمه همونجایی که شما عکس گرفتی دقیقا همون شکلی، گاهی میسوزه درد میگیره ولی کاریش نمیشه کرد حتی من دفعه اخر رفتم که نمونه برداری کنم که دکتر گفت اصلا لازم نیست ،گفت خوشت میاد یه تیکه گوشت زبونتو بکنم!؟ منم گفتم نه و همون قرص کلونازپامو داد که شبا یکی بخورم برا ارامشم ،این همه توضیح دادم که نگران نباشی من خودم همش تو دکترام از خرداد ماه تا الان ولی اگه مشکلی پیدا کردی دکتر الکی نرو فقط متخصص بیماریهای دهان ،بقیه هیچی سر در نمیارن، بهت درخواست دوستی میدم گاهی سوالی پیش اومد یا دکتر رفتیم بهم خبر بدیم چون دقیقا مثل همیم