2777
2789
عنوان

حساس بودن به صدا موقع خواب

668 بازدید | 17 پست

من با بابا و داداشم زندگی میکنم دانشجوم صبح باید زود بیدار شم برم بیمارستان و شب هم زود میخوابم ولی اونا تا 1 و 2 بیدارن و تلوزیون روشنه و حتی داداشم هندزفری نمیزنه خونمونم کوچیکه کلا 50 متره و صداشون قشنگ تو اتاق میاد از اون ور چون ساختمان قدیمیه صدای بچهای همسایه هم وسط اتاق منه چیکار کنم بتونم بخوابم؟؟ 

کسایی ک مثل من حساسین چیکار میکنین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی صداگیر بخر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
گوشیا سخته باهاش خابیدن این گوشگیرای سیلیکونی خیلی راحته مثل خمیر 

خب همونا رو میگم 

من فومی دارم قشنگ صدا رو میگیره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بالشت یکی بزار زیر سرت یکی هم روی گوشت بزار محکم فشار بده ،دیگه نمی‌شنوی صداها رو .البته باید به پهلو بخوابید من همیشه همین کارو میکنم و موثره.فقط یه چیز عجیب در مورد خودمم بگم ،من گاهی که از خواب بیدار میشم تا. چند دقیقه صداییمثل گوینده اخباری که داره اخبار میگه می‌شنوم .فقط هم من می‌شنوم .

بگو دهنتونو ببندیننن

میگم خواهر هرشب همینه کارم تا 1 ک اونا بیدارن منم باید بیداری بکشم زجر میکشم دیگه 

گاهی وقتا خوابم برده یدفه بچهای همسایه یه چیزی میکوبونن به دیوار خودمم نمیفهمم چرا فحشایی میدم بهشون دیگه😂😂