2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ياد زندگيت نميوفتي ؟ من همش دارم فك ميكنم ، مغزم پوكيده از فكر 

ببین وقتی خودتو سرگرم کنی دیگه یادش نمیفتی حتی بخوای هم وقتشو نداری مگه شبا ک بیدار بمونی بدجور گذشته کوبیده میشه تو سرت

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
تو هم هي ميگي چرا زندگي من اينطوري بايد بشه؟ من بي گناه اين بلاها سرم اومد، هيچ وقت شوهرمو نميبخشم&n ...

بیشتر سعی میکنم راضی باشم به رضای خدا دیگه هر کسی یه سرنوشتی داره سعی کن زیاد درگیر گذشته نشی سعی کن با وضعی که پیش اومده کنار بیای و آینده تو بسازی

تو هم هي ميگي چرا زندگي من اينطوري بايد بشه؟ من بي گناه اين بلاها سرم اومد، هيچ وقت شوهرمو نميبخشم&n ...

چند ساله ازدواج کردی ؟ بچه داری؟ الان خونه ی پدرتی؟ مشکل شوهرت چی بود؟ ببخشید زیاد پرسیدم اگه دوست داشتی جواب بده

چند ساله ازدواج کردی ؟ بچه داری؟ الان خونه ی پدرتی؟ مشکل شوهرت چی بود؟ ببخشید زیاد پرسیدم اگه دوست د ...

5 سال ، نه بچه ندارم، مشکل شوهرم خساست غرور بیش از حد، براش از همه چیم مایه گذاشتم. هر کار میکردم به چشمش نمیومد و غر میزد. آخرشم بعد اون همه خوبی که بش کردم منو ول کرد و رفت.تو چی? برای چی جدا شدی؟ جدا شدی تموم شد یا هنوز توی مسیر جدایی؟

5 سال ، نه بچه ندارم، مشکل شوهرم خساست غرور بیش از حد، براش از همه چیم مایه گذاشتم. هر کار میکردم به ...

نه هنوز جدا نشدم مشکلش بیکاری چند سال بیکاره

یعنی تو خونه ی خودت هستی شوهرت رفته؟ خونه از خودته؟