2777
2789

حتما دیدید یا تجربه کردید که افرادی بودن که قبل از مرگ می دونستن میمیرن ، حتی بعضیا زمان مردن شون رو هم خبر داشتند و حرف های عجیبی در این باره زدند

من فکر می کنم عموما چنین مرگ هایی رو میشه به سه دسته تقسیم کرد ( البته چیزی در گوگل در این باره پیدا نکردم)

گروه اول : افرادی که نمی دونن قراره بمیرند ولی از دنیا میرن ( افرادی که هرگز فکرش نمی کردن مرگ انقدر بهشون نزدیکه)

گروه دوم : افرادی که به صورت ناخودآگاه درباره مرگ صحبت می کنند و حرف های عجیبی به اطرافیان می زنند اما شاید در واقعیت به مرگ نزدیک شون باور نداشته باشن

گروه سوم: افرادی که همین حرف ها رو به اطرافیان می زنند و باور دارند که از دنیا میرن ( در این دسته دقیقا مشخص نیست که شخص فقط میدونه مرگش نزدیکه یا زمان و مکان مرگ اش رو می دونه یا نه ولی در کل به مرگ نزدیک شون باور دارند)

خلاصه میشه پرسید

چرا برخی افراد خواب عزیزان شون می بنند و برخی ها بدون اینکه ببینند میمیرند؟

چرا برخی از افراد حالت و نزدیکی مرگ بهشون الهام میشه و برخی ها خیر؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشدت ازمرگ میترسم

ما از مرگ نمی ترسیم ، از اینکه اونطور میخوایم زندگی نکردیم میترسیم 

بهتره آدم ها خودشون برای مرگ آماده کنند چون سفر ابدی ما هست + لیست کارهایی که میخوان قبل از اینکه بمیرند رو انجام بدهند 

سه نفرو می‌شناختم که جز دسته دو بودن   نزدیک مردنشون مستقیم نمیگفتن که می‌میریم ولی از دی ...

دقیقا تفکیک دسته دوم و سوم کمی سخته

چون اون ها حرفی در این باره نمی زنند که آیا دقیقا به نزدیک مرگ بودن شون باور دارند یا نه

پدر بزرگ مادرم زمان مرگش گفته بوده من فلان روز میمیرم و منو ببرین فلان جا دفن کنید

بعد نوه هاش میگفتن چ حرفا مگه تو میدونی کی میمیری

و همون هفته همون روز ک گفته بوده از دنیا میره و تا شب  ب خاک سپرده میشع

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دقیقا،میدونم چی درسته چی غلط ولی کاهلی کردم خیلی ناراحتم

منم اینطوری ام ، راستی یادم رفت این اضافه کنم 

یکی می گفت : بهتره خودمون برای ۵۰ سوال قیامت آماده کنیم و زندگی مون با این طرح این سوالات بچینیم