2777
2789
عنوان

با یک میلیاردونیم سرمایه چکارمیتونم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست
شوهرم هم تو فست فودی مهارت داره وکافه خودمم موندم نمیدونم چکارکنم

تو این بحران اقتصادی باید حساب شده عمل کنین تا خدای نکرده سرمایتون به باد نره.اینم بدون هر شغلی که انتخاب کنی شاید تا یه سال سود نکنی تا یه کم جا بیوفتی،باید با قیمت مناسب و کیفیت بالا،جذب مشتری کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰ کمه برا کافه ک

نه اخه یه سری وسایلشو داریم یه سریم میتونیم قسطی برداریم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
تو این بحران اقتصادی باید حساب شده عمل کنین تا خدای نکرده سرمایتون به باد نره.اینم بدون هر شغلی که ا ...

اره قبلا کافه داشتیم الانم هی مشتریامون اصرارمیکنن کافه بزنید

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
اره قبلا کافه داشتیم الانم هی مشتریامون اصرارمیکنن کافه بزنید

اگه تجربشو دارید که خیلی خوبه،خودتم که میگی تو شیرینی پزی مهارت داری،میتونی کیک و شیرینی خونگیم سرو کنی😍

دنبال خونه بودیم اتفاقا ولی خیلی گرونه از ۵ میلیار کمترنداریم خونه تو شهرمون

مگه كجاييد؟ 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اگه تجربشو دارید که خیلی خوبه،خودتم که میگی تو شیرینی پزی مهارت داری،میتونی کیک و شیرینی خونگیم سرو ...

اره اتفاقا انشاالله جورشه بزنیم

مگه كجاييد؟ 

یکی از شهرستانای کردستان

یکی از شهرستانای کردستان

شهر كوچيك هست نبايد انقد باشه

اگه اپارتمان داره شهرتون  بخريد 

اينجا ك كلانشهر هست متري ٣٠ خرده اي هم هست اپارتمان كوچيك ميشه با وام و پول رهن اونجا ك ارزونتره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
شهر كوچيك هست نبايد انقد باشه اگه اپارتمان داره شهرتون  بخريد  اينجا ك كلانشهر هست ...

اخه الان مشکل خونه نداریم مشکل کاری داریم از خونه اپارتمانیم بدمون میاد🤣یه چیز دیگه خونه ام داریم ولی کار الان خیلی مهم تر از خونه س برامون

اخه الان مشکل خونه نداریم مشکل کاری داریم از خونه اپارتمانیم بدمون میاد🤣یه چیز دیگه خونه ام داریم و ...

فكر كردم براي سرمايه گذاري ميخاي

اگه كار نداريد ي شغل باهاش جور كنيد ك اون منطقه ب دردش بخوره

منطقه تون خاص هست 

فكر كردم براي سرمايه گذاري ميخاي اگه كار نداريد ي شغل باهاش جور كنيد ك اون منطقه ب دردش بخوره منطق ...

من تصمیم داشتم تو زمین باغ کافه رستوران بزنم هم مجوز میخواد هم هزینه ش بالاس