2777
2789
عنوان

خانمایی ک همسرشون اعتیاد داره ..

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 22 پست

من معتاد به مشروب بودم 19 سالمه الان 1 سال بود میخوردم.. الان نمیخورم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آفرین دیگه نرو سمتش حیف جوونی سنت خیلی کمه ب آینده شوم اعتیاد فک کن🙇

حالا دخترم ها..

سیگارو.. داشتم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
والله شوهر منم معتاده ...ولی به شدت من و دوست داره ..سر کار میره ..طلا میخره برام .مسافرت میریم. ..ا ...

چی مصرف میکنه؟

عزیزم چرا پیگیر نمیشی ترک کنه هم بخاطر سلامتیش هم بهتر شدن زندگیتون اگه توام دوسش داری اصرار کن بهش

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
حالا دخترم ها.. سیگارو.. داشتم

کوچه ما بن بسته خیلی وقتا میبینم دخت پسرای جوون و خیلی سن کم میان سیگار و مواد و...مصرف میکنن دلم میخواد برم التماسشون کنم نکنین این کارو آیندتون تباه میشه واقعا درد ناک اوضاع جوونای امروزی خیلی زیاد شدن مصرف کننده ها