هرشب مسواک و نخ دندون هر دوروز درمیون دهان شویه و اگه نباشه قرقره اب نمک البته جنس دندونام اصلا خوب نیست
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
نخ دندون. خوردن سیب، خمیردندان نمیزنم فقط نمک یا آبلیمو. آب سردم خیلی کم میخورم
با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
روزی دو بار نخ دندون و مسواک میزنم . خیلی کم شیرینی و ترشی میخورم هر دو برای دندون ضرر داره . بعد از خوردن ترشیجات سریع مسواک نمی زنم برای مینای دندون خوب نیست و به مرور فرسوده میشه. بچه بودم خیلی لواشک و آلوچه میخوردم مینای دندونام فرسوده شد. آب یخ هم خوب نیست.
جقدر مرتب من خیلی وقتها دهانشویه نمیکنم که خیلی اشتباهه
من خیلی دوست دارم هرشب دهان تویه ام بزنم ولی میگن بده تازه صبحام مسواک میزدم گفتن بده الان بعضی وقتام صبحام میزنم
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من