2777
2789

هر کاری بگی انجام دادم ولی فایده نداره رهروز مدفوع دارم ولی بازم خشک و تکه تکه انگار‌توی  مقعدم‌درد میکنه موقع ادرار

بهتر نیست بری پیش دکتر گوارش؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دوسال گرفتارش بودم 

بعد هروعده غذایی ی قاشق روغن زیتون بخور

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

نون لواش ماکارانی نخور 

برنج با روغن زیتون بخور 

روی برنج روغن  زیتون اصل اونا که روغن گیری میکنن 

انجیر  الو قیصی دم نوش گل محمدی یا گلاب همیشه ناشتا بخور 

روغن زیتون با اب ولرم قاطی کن یه لیوان ناشتا بخور 

شکمت رو با روغن زیتون ماساژ بده 

ورزش خیلی خوبه غافل نشو 

کاهو  کلم آب هویج اینام خوبه همیشه کاهو کنار غذای باشه 

نخود آب خوبه 

نون سبوس دار بخور 

در آخر دکتر برو شاید تیروئید یا تنبلی روده داشته باشی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن