2777
2789

من ۱۳ کیلو. تاپیک اخرم عکسم هست

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

از ۸۵ رسوندم خودم و ۶۴. با روزه گرفتن و رژیم( نه رژیم سخت و سفت)

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین واقعا تو چند وقت 

تو ده ماه

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

کاش منم بتونم چجوری تونستی با ورزش یا نخوردن غذا

میتونی حتما استارت و بزن. من ۴۰تا روزه قضا داشتم اونارو گرفتم تازه بچه هم شیر میدادم😁 و غذامم یه کم کمتر کرده بودم ولی نه خیلی که گرسنگی بکشم. روزه هم میگیری سحر و افطارت کنترل شده باشه حتما... 

منم روزه قضا دارم می‌خوام شروع کنم امید به خدا

ان شاالله موفق بآشی🌸

https://t.me/Regime1402

لینک☝️

🌹ضمن خوش آمد گویی ب دوستان 🌹

🍎قوانین گروه مون ب شکل زیر🍎

ابتدای ورود خودتون معرفی و میزان قد..وزن اولیه و وزن هدف تون اعلام کنید

🦋هر وعده غذایی ک مصرف میکنید باید روزانه اعلام کنید

🦋میزان آب مصرفی روزانه اعلام کنید

🦋وزن کشی هر دو هفته یکبار میباشد

🦋اولین دوره وزن کشی تاریخ ۲۸ مهر ماه است

🦋 دو تایم ورزش یا نرمش یا رقص و.... داریم در ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح و ۱۹ تا ۲۰ عصر که در یکی یا هر دو تایم می تونید میزان ورزش خود را اعلام کنید

🦋هرگونه پیشنهاد یا انتقاد و یا تجربه خودتون در خصوص رژیم و ورزش باعث خوشحالی خواهد بود