2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم درسته

51 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من هنوز وام ازدواج نگرفتم و خودم نمیتونم قسطش و پرداخت اول همسرم گفت وامت و بفروش به من یه مبلغی بهت میدم منم قبول کردم ولی بعدش پشیمون شد و گفت نمیتونم قسط هر دو رو بدم بفروش 

منم فروختم ولی هنوز وام و نگرفتیم ولی قولش رو به یکی دادم 

الان همسرم شغل دوم پیدا کرده و میتونه قسط بده میگه به اون بگو خودمون میخوایم وام و برداریم 

ولی مامانم نمیزاره میگه ما حرف زدیم زشته بگیم ن 

اونا برنامه ریزی کردن

ولی اگه همسرم وام و بگیره زودتر میتونیم بریم سر خونه و زندگیمون

بنظر شما چیکار کنم

کدوم کار درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه به اون طرف قول دادیم زشته

سلام عزیزم تصمیم گرفتین؟ والا بنظر منم رک و‌محترمانه بگید که خودتون نیاز دارید یا حداقل نصف نصف کنید

واقعا وام ازدواج فرصت خوبیه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
مامانم میگع ن نباید به همسرت بدی اول گفته نمیخام الانم بهش نده

باید بگی منو اون نداریم دیگه ما میخوایم زندگیمونو دوتایی شروع کنیم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
سلام عزیزم تصمیم گرفتین؟ والا بنظر منم رک و‌محترمانه بگید که خودتون نیاز دارید یا حداقل نصف نصف کنید ...

سلام گلم بله 

بهش گفتم پشیمون شدیم خودمون میخوایم وام و بگیریم

اصلا ناراحت نشد

گفت اشکال نداره