بهاری۰۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 252 عنوان رنگ مو و بارداری 51 بازدید | 7 پست من از امروز تو اقداممحدودا ۴ روز دیگه وقت رنگ مو گرفتم... هایلایت بنظرتون اگر تو این چند روز لقاح صورت بگیره، ضرر داره براش؟؟؟ 1402/07/20 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمگیسوگیتا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 700 باید تو این بازه زمانی کلا به وجود بچه فک نکنیمن خودمم اقداممچند روز کلا سرم داشت جر میخورد ولی با فکر اینکه شاید باردارم اصلا قرص نخوردماین ماه یبوست شدم بر خلاف این همه سال بواسیر گرفتم ولی بازم دلم راضی نشد شربت بخورم🥲
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 باید تو این بازه زمانی کلا به وجود بچه فک نکنی من خودمم اقدامم چند روز کلا سرم داشت جر میخورد ولی ... استامینوفن ساده اشکال نداره قرص سرما خوردگی و... نباید خورد رو دستگاه تناسلی تغیراتی ایجاد میکنه لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
گندمگیسوگیتا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 700 استامینوفن ساده اشکال نداره قرص سرما خوردگی و... نباید خورد رو دستگاه تناسلی تغیراتی ایجاد میکنه بخدا اونم نخوردم تحمل کردم تموم شدولی ای کاش دیگه باردار باشم
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9843 بخدا اونم نخوردم تحمل کردم تموم شد ولی ای کاش دیگه باردار باشم برات صلوات میفرستم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه باردار باشی لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
گندمگیسوگیتا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 700 برات صلوات میفرستم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه باردار باشی مرسی عزیزدلمخدا دل مهربون تورم شاد کنه انشاللههرچی بخوای بهت بده