2777
2789

من از یه کانال خرید داشتم چون رضایت میذاشتن و آدمای زیادی تو اون کانال عضو بودن اعتماد کردم 

گفتن ۱۰ روزه میرسه ولی الان بیشتر از سه هفته هست نیومده 

پیامم میدم جواب نمیدن با اینکه معلومه انلاین میشه دیگه.

چی بگم بهش؟؟؟؟

اینم بگم که پول زیادی نیست ولی نمیخوام اینجوری بشه 🥲

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

نمیخوام بیخودی آبروی کسی رو ببرم یا قضاوت کنم 

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال چی بوده

لباس تو تلگرام

مال منم دی ماه پارسال همین جور خوردن هعی امروز فردا کرد آخر چند وقت پیش ف ح ش بارونش کردم 

بعدش چی شد

حتما اون جنس تموم شده منتظره بیارن

به یه ماه کشید برو شکایت کن نمیدونم روندش چیه پلیس فتایی چیزی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
حتما اون جنس تموم شده منتظره بیارن به یه ماه کشید برو شکایت کن نمیدونم روندش چیه پلیس فتایی چیزی

بهش گفتم گفت آخر هفته میرسه 

از اون آخر هفته ۱۰ روز گذشته ولی جوابم نمیده

غیدشو بزن

نمیزنم 

پول و لباس مهم نیست 

میدونی چقدر آدم از اونجا خرید میکنن 

اگه هر کی اینجوری قیدش بزنه که دیگه هیچی