2777
2789
عنوان

بیماری مزمن

209 بازدید | 8 پست

اگه بهتون بگن بیماری مزمن و همیشگی و بدی دارید؟ خودکشی میکنید؟ 

منتظر یه جواب ازمایشم واقعا اگه جوابش بد باشه خودکشی میکنم در ضمن یه راه خودکشی خوب بهم بگید تو رو خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودکشی،دور از جونت الان همه چی درمان داره اگه خواستی اسم بیماری رو بگو،شاید بنظر تو حاده ولی د ...

درمان نمیخوام واقعا همه همینو میگن ولی من همینجوری سالم بدون شرایط سخت زندگی رو دوست نداشتم الان اگه مریض باشم واقعا خودمو میکشم بچه نیستم و سی سالمه خودم میدونم چیا رو نمیتونم تحمل کنم الان دنبال راحت ترین راهم

خودکشی اصلا شرایط انسان رو بهتر نمیکنه بلکه گناه بسیار بزرگ و نا بخشودنیه پیشنهاد میکنم قسمت هایی از برنامه زندگی پس از زندگی که مربوط به خودکشیه رو دانلود کنید و حتما مشاهده کنید 

خودکشی اصلا شرایط انسان رو بهتر نمیکنه بلکه گناه بسیار بزرگ و نا بخشودنیه پیشنهاد میکنم قسمت هایی از ...

وقتی نتونی زندگی و تحمل کنی؟ بعدشم کی از اون دنیا اومده از کجا میدونید این برنامه ای که ساختن راسته یا دروغ از کجا مطمعنید اینا راست میگن

وقتی نتونی زندگی و تحمل کنی؟ بعدشم کی از اون دنیا اومده از کجا میدونید این برنامه ای که ساختن راسته ...

اول این که دلیلی نداره دروغ بگن دوم این که این ها اثبات شده هست و بار ها تو خود این برنامه راستی آزمایی کردن و این که افرادی که میارن از مرگ بر نگشتن چون هیچ کس از مرگ بر نمی گرده بلکه این ها حالت احتضار رو تجربه کردن ضمن این که برای یکی از افراد فامیل خودمون همین اتفاق افتاده. زندگی هر چقدر سخت و غیر قابل تحمل باشه باز خودکشی اوضاع رو بهتر نمیکنه چون گناه بسیار بزرگیه و یقینا عذاب به دنبالش داره از طرفی افراد نزدیک آدمو نابود و از لحاظ روحی داغون می کنه که اینم خودش ظلمه. پس با توکل بر خدا مشکلتون ان شاءالله حل میشه. همه تو زندگیشون به نحوی امتحان میشن با مقداری صبر و تحمل و شکر نعمات خدا رو کردن سختی ها به پایان می رسه ان شاءالله 

وقتی نتونی زندگی و تحمل کنی؟ بعدشم کی از اون دنیا اومده از کجا میدونید این برنامه ای که ساختن راسته ...

ان شاءالله یه دعای توسل بخونید و هدیه به امام زمان بکنید دعای قسنگیه با معنی بخونید اگه به صلاحتون باشه حل میشه 

اول این که دلیلی نداره دروغ بگن دوم این که این ها اثبات شده هست و بار ها تو خود این برنامه راستی آزم ...

مرسی عزیزم امیدوارم مشکلی نیاشه و بتونم تحمل کنم الان داغونم خیلی داغون رندگی برام جهنمه