الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا خودکشی،دور از جونت الان همه چی درمان داره اگه خواستی اسم بیماری رو بگو،شاید بنظر تو حاده ولی د ...
درمان نمیخوام واقعا همه همینو میگن ولی من همینجوری سالم بدون شرایط سخت زندگی رو دوست نداشتم الان اگه مریض باشم واقعا خودمو میکشم بچه نیستم و سی سالمه خودم میدونم چیا رو نمیتونم تحمل کنم الان دنبال راحت ترین راهم
خودکشی اصلا شرایط انسان رو بهتر نمیکنه بلکه گناه بسیار بزرگ و نا بخشودنیه پیشنهاد میکنم قسمت هایی از برنامه زندگی پس از زندگی که مربوط به خودکشیه رو دانلود کنید و حتما مشاهده کنید
وقتی نتونی زندگی و تحمل کنی؟ بعدشم کی از اون دنیا اومده از کجا میدونید این برنامه ای که ساختن راسته ...
اول این که دلیلی نداره دروغ بگن دوم این که این ها اثبات شده هست و بار ها تو خود این برنامه راستی آزمایی کردن و این که افرادی که میارن از مرگ بر نگشتن چون هیچ کس از مرگ بر نمی گرده بلکه این ها حالت احتضار رو تجربه کردن ضمن این که برای یکی از افراد فامیل خودمون همین اتفاق افتاده. زندگی هر چقدر سخت و غیر قابل تحمل باشه باز خودکشی اوضاع رو بهتر نمیکنه چون گناه بسیار بزرگیه و یقینا عذاب به دنبالش داره از طرفی افراد نزدیک آدمو نابود و از لحاظ روحی داغون می کنه که اینم خودش ظلمه. پس با توکل بر خدا مشکلتون ان شاءالله حل میشه. همه تو زندگیشون به نحوی امتحان میشن با مقداری صبر و تحمل و شکر نعمات خدا رو کردن سختی ها به پایان می رسه ان شاءالله