2821
2789
عنوان

هیز یا خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 42 پست
منم تو همین موندم اینکه هیچی نگفت احساس میکنم قصد جدی ای نداشته و فقط برا دوستی بوده اما الان همین د ...

بعداااا معلوم میشه قصدش چی بوده😉

چقدر از روزی که ازت شماره خواست میگذره؟

به نظر من احتمال زیاد فقط خواسته دوست بشه و اینا 

ولی امید هست خواستگار باشه معلمه شغلش خوبه امیدوارم اگر صلاحتونه زودتر بیاد 🙂🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم

به نظر من اصصصصصلا احساساتی برخورد نکن اگه قصدش ازدواج باشه باااید بیاد و در حضور بزرگتر ها رسما خاستگاریت کنه اگه نه فقط بازیت میده. اگه احساسی برخورد کنی ضربه میخوری. دلیل نداره پنهانی با هم رابطه داشته باشین اگه انتخابش تویی باید بهت احترام بداره و رسما ازت درخواست ازدواج کنه. من جات بودم نمیداشتم بازیم بده.برای خودت ارزش قایل باشی طرفت هم برات ارزش قائل میشه.عاقل باش عاقل باش عاقل باش

سلام گلم به نظر من اصصصصصلا احساساتی برخورد نکن اگه قصدش ازدواج باشه باااید بیاد و در حضور بزرگتر ه ...

اره راستش من از همین میترسم دلی خب من کلا آدم رابطه های پنهانی نیستم خودمم گفتم تابحال حتی با هیچ پسری چت نکردم

بعد یه چیز جالب اینکه همین امروز هم در پنجره رو باز کردم نگا بیرون میکردم یهو سرمو بر می‌گردانم تا تو بالکن خونشون وایساده داره نگا من میکنه منم سریع برگشتم پنجره رو بستم اما دقیقا تا نیم ساعت وایساده بود همونجا زل زده بود به پنجره

همه متن رو خوندم و صادقانه میگم تا لحظه ای که نرفتی دانشگاه و پول درنیاوردی وارد رابطه نشو و به هیچ ...

این که آره ولی دوس دارم بدونم که این پسر قصد واقعیش چیه اینکه خاستگاره یا هیز