2777
2789

فقط، میدونم اونجا پر از دعا نویسه🤣🤣🤣🤣چیشده مگه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط، میدونم اونجا پر از دعا نویسه🤣🤣🤣🤣چیشده مگه

همین شوهرم خیلی باهام بد شده پسرم مریض شده زندگیم ریخته هم ی دعا تو اتاق خاب پیدا کردم صبح میخام بدونم چیه کجا برم ،میگن زاغه دعا نویس داره 

همین شوهرم خیلی باهام بد شده پسرم مریض شده زندگیم ریخته هم ی دعا تو اتاق خاب پیدا کردم صبح میخام بدو ...

کجایی همدانی هستی خودت؟؟؟ راستش منم شنیدم اونجا کلی دعانویس هست.ولی خب راهش یکم دوره... اگ میخوای بری تنها نرو.

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
کجایی همدانی هستی خودت؟؟؟ راستش منم شنیدم اونجا کلی دعانویس هست.ولی خب راهش یکم دوره... اگ میخوای بر ...

تویسرکان هستم ،دوره از مام ولی نمیدونم پیش کدوم برم کدوم خوبه 

تویسرکان هستم ،دوره از مام ولی نمیدونم پیش کدوم برم کدوم خوبه 

راستش منم تا حالا نرفتم.. حتی وقتی میخواستن از همسرم جدا بشم ماهمو خیلی دوست داشتیم ولی ازهم بیخودی سرد شدیم. رفتم یه دعانویس گفت براتون دعا کردن برو باطلش کن.. ولی اصلا پیگیر نشدم و کلا از هم. جداشدیم

راستش منم تا حالا نرفتم.. حتی وقتی میخواستن از همسرم جدا بشم ماهمو خیلی دوست داشتیم ولی ازهم بیخودی ...

ای بابا ای بابا،،مسلمونن دعا نویساشون یا شیطانین ک اینجور معروفن

ای بابا ای بابا،،مسلمونن دعا نویساشون یا شیطانین ک اینجور معروفن

چی بگم والا... ولی پیگیر شو زندگیت و درست کن... زندگی من کخراب شد.. شوهر منم تویسرکانی بود البته دهات شهرستانه

مام قامیل داریم شهرستانه اتفاقا،خیلی وقته اینجور شده؟

سه سال پیش جدا شدم ازش... اون هنوزم مجرده و چندبار هم گفت برگرد... ولی دیگ ازش سرد شدم