❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
تویسرکان هستم ،دوره از مام ولی نمیدونم پیش کدوم برم کدوم خوبه
راستش منم تا حالا نرفتم.. حتی وقتی میخواستن از همسرم جدا بشم ماهمو خیلی دوست داشتیم ولی ازهم بیخودی سرد شدیم. رفتم یه دعانویس گفت براتون دعا کردن برو باطلش کن.. ولی اصلا پیگیر نشدم و کلا از هم. جداشدیم
ای بابا ای بابا،،مسلمونن دعا نویساشون یا شیطانین ک اینجور معروفن
چی بگم والا... ولی پیگیر شو زندگیت و درست کن... زندگی من کخراب شد.. شوهر منم تویسرکانی بود البته دهات شهرستانه
سه سال پیش جدا شدم ازش... اون هنوزم مجرده و چندبار هم گفت برگرد... ولی دیگ ازش سرد شدم