2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هشت نرفتین ؟نگران نبودین از تشکیل قلبش من که دارم از فکر دیونه میشم 

من دوتا سقط داشتم یکیش پوج بود یکیش هم هفته ۵ خودبه خود افتادم به خونریزی.

دیگه فهمیدم دوباره حامله م جدی نگرفتمش مسافرتمو رفتم و برگرشتم رفتم سونو دیدم بله باردارم قلبشم تشکیل شده 😁

✨الحمدلله کما هو اهله✨
من دوتا سقط داشتم یکیش پوج بود یکیش هم هفته ۵ خودبه خود افتادم به خونریزی. دیگه فهمیدم دوباره حامله ...

من ی سونو رفتم برا ساک حاملگی تشکیل کیسه زرد و خارج رحمی و پوچ اینا چک کرد همه چی خوب بود اما هفته پنج رو تموم کرده بودم دکتر گفت دوهفته دیگه بیا تشکیل قلب 

من ی سونو رفتم برا ساک حاملگی تشکیل کیسه زرد و خارج رحمی و پوچ اینا چک کرد همه چی خوب بود اما هفته پ ...

ان شاءالله تشکیل شده.

کلا سونوی قلب رو بذار هشت هفته به بعد.

بعضی از جنین ها قلبشون دیر تشکیل میشه و این دکترا الکی استرس میدن به مادر

✨الحمدلله کما هو اهله✨

من ۵ هفته و ۴روزمه انشالله هفته ۸ میرم سونو تشکیل قلب. چون واسه بچه اولم هفته ۶ رفتم فقط ساک حاملگی رو دید گفت بارداریت پوچ چقد استرس کشیدم. دیرتر بری خیالت راحتتره