منه ۲۴ ساله ۴۶ کیلو ام دیشب مچ دستمو دیدم ک چه قدر لاغره دلم ضعف میرفتتتت شبا روی شکم نمیتونم بخوابم چون استخون لگنم درد میگیره از بس بیرونه از شدت لاغری....در موردش تحقیق کردم خیلی جاها یه دختره میگفت من خوردم ۱۳ کیلو اضاافه کردم ...عوارصم نداشت...به هر حال میگفتم اگه لاغرم سالمم ولی ازین لاغری واقن خستم دیگه همه تیکه کنابه میزنن حالم از خودم به هم میخوره...من امتحانش میکنم اگه تاثیری داشت برام میام میگم......
اره لاغری زیاد باید درد استخون میشه اگه یکم پر بشی خیلی خوشگل میشی
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من خوردم تاثیر داره به شرطی ک ورزش کنی کنارش تا شکم نیاری و کم کم قطعش کنی سه دوره استفاده کن بار اول هروز بخور دوره دوم دو روزدرمیون دوره سوم هفته ای یه بار
به شدت شکم میاری اگه ورزش نکنی
بعد قطعش هم ممکنه یه چند کیلو از وزنت بیفته
زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
عزیزم اینا پوکی استخوان شدید میارن.برو مشاورتغذیه بهت رژیم میده تپل میشی.یکی از فامیلامون آنقدر لاغر بود بهش دست میدادی هرلحظه ممکن بود دسش خورد بشه بسکه لاغر بود
عزیزم استخونام درد نمیکنه وقتی رو شکمم میخوابم به خاطر این که لاغرم استخون لگنم برجستس میره تو زمین ...
متوجه شدم ولی میگم کسی که زیاد لاغر خدای نکرده استخون چیزی بشه دیر خوب میشه من با کسی دکتر ارتوپدخ رفته بودم میگفت
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید