2777
2789
عنوان

یک تجربه و یک داستان

67 بازدید | 6 پست

یک بارسالهاپیش یک  خانمی سر مرا کلاه گذاشت مقدار زیادی پول از من کلاه برداری کرد و به خیال خودش، خودش را زرنگ و مرا خر و احمق فرض کرده بود در ابتدای کار آنچنان خودش را با ایمان و محجبه و بسیارمومن نما نشان داد که گمان میکردم اگر در دنیا یک زن عابدو صالح هست این بشر میباشدو بقیه یک سوتفاهمن از بس خودش را زاهد و مومن جلوه دادحالا بماند که بعد از کلاه برداری من پول با چه عذابی پس گرفتم گفتم این داستان را براتون بگم که اگر کسی خودش بیش از حد خودش را نجیب و مومن و صادق جلوه دادمحتاطانه رفتار کنید داستانم در پست بعد هست 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

گفت من بیحجاب بودم و گنجشکان روی درخت مرا دیدن وگریه را سر داد مرد در دلش گفت عجب زن نجیبی دارم و زن زیاددر نشان دادن نجابت خود به مرد افراط میکرد زن گفت همین الان درخت را قطع تا دیگر پرنده ای بر درخت نشیند و مرا نبیند اوهم درخت را قطع تا دیگر گنجشکان بر درخت نشینند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از مدتی مرد متوجه خیانت زنش نه با یک مرد با مردها و پسران متعددی شد و روزی که زنش را در بستر خیانت دید از آن شهر رفت چون تحملش را نداشت 

ب شهری رسید دید مردی روی نوک پای خود راه میرود پرسید این چرا اینگونه راه میرود گفتن او به قدری زاهد و عابد است که از فرط و زهدوایمان جوری راه میرود که مبادا مورچه ای راناخواسته  له کند 

بعد از ان صدای همهمه ای شنید گفت چه خبر شده گفتن از قصر پادشاه دزدی شده گفت من یافتم که دزد کیست بردنش پیش پادشاه و اون گفت کار همین مرد زاهد است همه تعجب کردن و گفتن تو دیوانه ای اون زاهد و عابد شهر ماست مرد 

جفا دیده گفت کار کارهمین مرد زاهد است  اون را گرفتن و بعد از اعتراف فهمیدن کار همان است پادشاه گفت تو چگونه فهمیدی گفت من همسری داشتم که در نشان دادن نجابت خود افراط میکردب من خیانت کرد همان جافهمیدم که هر کسی در نشان دادن ایمان خود افراط کند بی گمان ریگی ب کفش دارد پادشاه بعد از فهمیدن موضوع دستور داد زن ان مرد را سنگسار و زندانی و به مرد مقام و دخترش را به همسری او برگزید