2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما هم در این حد گاون؟؟

1185 بازدید | 59 پست

ما یه گروه مادرانه داریم تو ایتا بعد هرچی ما اونجا حرف میزنیم نماینده کلاسمون راست میذاشت کف دست معلم ،بعد چند تا مادر شاکی شدیم من به نمایندگی اونا رفتم با معلم حرف بزنم ک هرچی لایق خودش بود بارم کرد از قضا یه روز معلم ک مریض میشه این نماینده کلاس میاد سر کلاس و به بچه ها درس میده دوم هستن 

و رو هر بچه ای عیب میزازه از اونجا ک منو نماینده سلام علیک داریم برگشت بهم گفت فلان بچه فلان عیبو داره فلانی فلانه و...از این حرفا 

تا این مشکل پیش امد من و یه مادری تو راه برگشت از مدرسه داشتیم درد و دل میکردیم ایشون گفت معلم منو خواسته و گفته بچت فلانه منم یهو گفتم اره نماینده هم گفت بعد رفتم خونه 

انگار به ایشون برخورد رفتن مدرسه با مدیر و معلم دعوا گرفتن ک چرا مششکل پسر منو یه نماینده به مادری گفته

حالا نماینده رفتن پیش معلم و اسم منو اوردن و به مدیرم گفتن ک من خبر بردم برا اون خانم 

شنبه منو خواستن به نظرتون چی بگم ؟؟

اینم بهتون بگم ک نماینده ما هرروز تلفنی با معلم در ارتباطه پسرش عزیز کرده معلم شده و یجورایی معلم جز حرف اون نماینده هیچ کسو قبول نداره

وای خداییش تو خیلی کار بچگانه ای کردی بابا تورو خدا قبل از ازدواج و بچه دار شدن اندازه یه بچه دبیرستانی به بلوغ فکری برسید حالا اون نماینده تورو امین دونسته یچیز گفته خودت هوشت نرسید نباید به‌رو بیاری ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این دوستت چرا زود رفته کف دست مدیر گذاشته؟😬

شما مادرها بیشتر دارید مهدکودک بازی میکنید!

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

مدرسه بچه ات عوض کن و اصلا دیگه قاطی این میایل نشو

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده