2777
2789
عنوان

بلندشدن قد

91 بازدید | 8 پست

دختر خاله من خیلی قدش کوتاس…با اینکه۱۴سالش هم هستا ولی…

راهکار دارین براش؟!

میگه خیلی اذیت میشم همه بهم میگن کوتوله

دلم براش میسوزه

نمیدونم چطور بهش بگم

باید قبل از بلوغص خانوادها براش کاری میکردن من خودم قدم ۱۶۲ بسیارهم انداره هستم و از خیلی ها هم بلند تر هرگز احساس کوتاهی نکردم با اینک خیلی فک میکنن این سانت قد کم هستش

سکوتم بند نمی آید......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاحالا پدر مادرش دکتر نبردنش 

دخترا اگه پریود شن رشدشون کم متوقف میشه باید تا صفحه رشد بازه دکتر ببرن امپول بززنن براش 

دختر منم ۶سالشه خیلیییی قدش کوتاه میخوام ببرم امپول بزنن براس

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

چرا تاحالا پدر مادرش دکتر نبردنش  دخترا اگه پریود شن رشدشون کم متوقف میشه باید تا صفحه رشد باز ...

بردنش؛یک سال پیش…

ولی خالم میگه چرته…

من که هم قد اون بودم،پریود شدم،الانم ۱/۷۵ هست🫠

رفته دکتر؛دکتر گفته اگر دیگه نهایت یک سانت رشد بکنی… شما قدتون بلند شده دیگه؟! سه ساله یا چهار سال ...

اها راستی والیبال بفرستنش هر شبم شیر  یا ماست بخوره بی تاثیر نیست 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

تنها راهش اهمیت ندادن ب حرفای مردم هستش ....من حرفا مردوم رو میندازم سطل اشقال ب ندرت کسیو ادم حساب ...

نمیتونه اون…

خلیییی دل نازکه و همه چی رو توی دلش نگه میداره…

نمیتونه اون… خلیییی دل نازکه و همه چی رو توی دلش نگه میداره…

منم قبلا اینطور بودم یکم بزرگ تر ک شدم و متاهل فهمیدم ک چقدر میتونن بعضی ها بی ارزش باشن 

سکوتم بند نمی آید......