2777
2789

سلام خانما شبتون بخیر

امیدوارم حالتون خوب باشه

چند وقت پیش یکی از آشناها یه حواله خودرو داشت و چون خودش یه خورده سنش بالاست و گوشی ساده داره به من سپرد یه قیمت براش بگیرم شآید بخواد بفروشه

منم چندنفر خریدار حواله خودرو از چنل های تلگرام پیدا کردم پیام دادم بهشون 

یکی از این افراد هم استانی خودم و اهل شهری که من امسال اونجا دانشجو میشم بود 

این آقا متاهله از پروفایل هاش مشخصه 

خلاصه که ایشون شماره تماس خواستن تا بابت حواله صحبت کنن 

منم دادم بهشون 

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚

که اشتباه کردم و خیلی پشیمونم 

خیلی راحت بود صحبت کردنشون و منم با اسم کوچیک صدا میزدن یه خانمم تهش میچسبوندن با اینکه اولش من گفتم خانم.....هستم و فامیلیم رو گفتم ولی ایشون اسمم رو از اکانت تلگرامم فهمیدن 

خلاصه که قرار شد من شماره ایشون رو سیو کنم و چون هم استانیه هر وقت قصد فروش داشتم به ایشون بکم و به آشنام بگم که فعلا نفروشه و قیمت ها پایینه

و اینم بگم که طرف خیلی تعارف کرد که اگه کاری داشتم تو شهرشون ازشون کمک بخوام منم از روی ادب تشکر کردم

شمازشو ک سیو کردم یادم رفت پروفایل های تلگرامم رو برای خط ایشون پنهون کردم چون معمولا فقط اقوام و دوستام میبینن و برای بقیع پنهونه یادم ک افتاد برای ایشونم مخفی کردم

خلاصه که چند روز بعد دوباره پیام داد و با لحن خیلی صمیمی گفت بگی نفروشه فعلا و......منم از رفتارش خوشم نیومد و گفتم حوالشو فروخته ک دیگه به من پیام نده 

دوباره بعد از چند روز یه سلام تلگرام فرستاد ک دو سه روز سین نزدم ک پیامک داده بود من مغازه مبل فروشی دارم و آدرس داده بود که بیا درباره حواله ها صحبت کنیم که جوابشو ندادم 

دیروز پیام داده که...خانم صبح زیباتون بخیر امیدوارم روزی به زیبایی خودتون داشته باشید 

الانم دوباره تلگرام پیام داده 

به نظرتون من چیکار کنم

این آقا قصد مزاحمت نداره ؟

بلاک کنم یا جواب پیامشو بدم 

از پروفایل هاش کاملا مشخصه متاهل و بچه هم داره 

از رفتار ها و صمیمیتش بدم میاد و حس خوبی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کن دیگه هم متاهله هم خودت اذیتی

اخه  از چندجا بلاک کنم 

روبیکا واتساپ تلگرام تماس

بهتر نیست یه پیام بدم باهاش برخورد کنم  بگم دیگه مزاحم من نشه

بلاک کن بره فردا خانمش بفهمه بیاد درب دانشگاه ابروت رو ببره چی بخاطر یه حواله که مال یکی دیگه است 

این ادم اگر ادم بود به زنش خیانت نمیکرد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
یعنی واقعا نمیدونی باید چی کار کنی؟!! بلاک کن گمشه مرتیکه مریضو

اخه مشخصه از اون آدمای پیگیره

بهتر نیست قبل بلاک کردن بگم مزاحم نشه باهاش برخورد کنم 

باور کن به عوض کردن خطم هم فکر کردم

اخه  از چندجا بلاک کنم  روبیکا واتساپ تلگرام تماس بهتر نیست یه پیام بدم باهاش برخورد کنم ...

نه اینا عاشق همینن اعصابتو خرد کنن پیام بدی

از همه جا بلاک کن خلاص باهاش بحث نکن

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
یعنی واقعا نمیدونی باید چی کار کنی؟!! بلاک کن گمشه مرتیکه مریضو

واقعا در عجبم یعنی انقدر کار مشکلیه .رودروایسی دارن انگار 

نترس ناراحت نمیشه اینا انقدر فحش خوردن عادت کردن