2777
2789

بخاطر نزدیکی با مادرشوهرم یه روز درمیون مجبورمون می‌کرد اونجا باشیم یا میومد پسرمو می‌برد الان ۲سالشه هرچی دلش می‌خواست بچه چه خوب چه بد میداد هرچی ما می‌گفتیم اصلا اهمیتی نمی‌داد حالا جوری شده که پسرم از سر هیجان میزنه وسایل پرت میکنه و چند تا از ظرفاشو شکونده حالا خانم ناراحت شده بعد به من میگه تربیت تو باعث این اتفاقه ، میشه راهنماییم کنید چیکار کنم 

💙

نذاربچت زیاد وبدون حضورخودت اونجابره تربیتش دوقطبی میشه بامادرشوهرتم کل ننداز ولش کن.بچتوبچسب

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذاربچت زیاد وبدون حضورخودت اونجابره تربیتش دوقطبی میشه بامادرشوهرتم کل ننداز ولش کن.بچتوبچسب

داریم از پیششون میریم سر همین مسائل میخوام خیلی رفت و امدم کمتر کنم ولی میدونم بازم پامیشه میاد دم خونم

💙

منم مثل تو نزدیک مادر شوهرم واقعا تربیت تو باعث شده که اجازه دادی بچه ات بره اونجا من نداشتم وواقعا الان پسرم ۸ سالشه چشم برگردونم حتی پاش از در خونه بیرون نمیزاره پس به این راحتی تقصیر گردن دیگرون ننداز اون موقع باید اقتدار میداشتی نداشتی آلات چه فایده رابطه ات کمرنگ تر کن ودوباره همه چی از نو بساز

شاید بشه درستش کرد ولی خیلی سخته. من بچم یک هفته با یک بچه بی تربیت هم بازی بود الان نه ماه میگذره هنوز دارم رفتارهای بد اون بچه رو تو بچه خودم میبینم با اینکه بهش تذکر میدم ولی بازم درست نشده.

منم مثل تو نزدیک مادر شوهرم واقعا تربیت تو باعث شده که اجازه دادی بچه ات بره اونجا من نداشتم وواقعا ...

مگه دست من بود! من اصلا حریف مادرشوهرم نمیشم از این مدلیاس که اگه بگه بیا نری دعوا راه میندازه قهر میکنه کاری میکنه که اصلا آدم به غلط کردن بیوفته خیلی اخلاقش بده ، داریم از پیششون میریم بخاطر همین اخلاقاش

💙
مگه دست من بود! من اصلا حریف مادرشوهرم نمیشم از این مدلیاس که اگه بگه بیا نری دعوا راه میندازه قهر م ...

کار خوبی میکنی حتما برو همون اول اشتباه کنارشون باشی منم هر روز دعوا وقهرا داشتیم ولی نذاشتم کسی دخالت کنه خیلی سختی کشیدم ولی کوتاه 

نیومدم