2777
2789

سلام عزیزان

اول بگم قدیمی ام ولی از ترس شناسایی کاربری جدید زدم.

فرض کنین شما آدم کمرو و خجالتی ای هستین. همسرتون دوست صمیمیش و خانمش (که باهاش مشکل دارین و سر یه جریانات مسخره ارتباطشو باهاتون کاملا رسمی کرده) به اضافه ی کل خونواده ی اون خانم و برادرش رو شام دعوت کرده باغ. وسط تدارکات شام از دور متوجه میشین یه نفر دیگه اضافه شده (دوست برادر خانم که تا حالا توی عمرتون ندیدینش). موقع شام که آقایون میان سر سفره اون آقای جدید میاد تو میگه سلام علیکم شما توی آشپزخونه فقط میگین علیک سلام (مطمئن نیستین طرف شنیده یا نه) این خانم هم همش داره کارایی انجام میده که اعصاب شما رو قشنگ خورد کرده، دارین میترکین از عصبانیت، سر سفره هم چون تعداد زیاد بوده روتون نمیشه چیزی بگین به اون آقایی که نمیشناسین، منظورم خوشامدگویی و … ست، موقع خداحافظی هم همینطور.

کار خییییییلی بدی بوده این؟؟ وحشتناک بوده؟؟ 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.