2777
2789

عشق اولش بوینگ بوده مثل اینکه توی سانسور های فیلم بویونگ که ندیمه قصر بوده حموم رفته جومونگ دید میزده، البته بیشتر به هوس میخوره

اما عشقش به سوسانو طعم واقعی میده من همش دوست داشتم بچه مشترک داشتن 

سویا هم بیشتر حس ترحم و مسئولیت داشت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخرش هم نفهمیدم فامیل اونا یا اون قاتله چیه.کجاس فیلمه

تو پیج ها ی شهر 

الینا خونشون شهرک آزادگان 

اون دوتا طفلکم نادری 

فامیل یادم رفته

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عشق اولش بوینگ بوده مثل اینکه توی سانسور های فیلم بویونگ که ندیمه قصر بوده حموم رفته جومونگ دید میزد ...

اره دقیقا درستش همینه اسی

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت..جایت همیشه در قلبم درد میکند:(🥀🥀
ساعت ۷؟

بله ساعت ۱۹ 

و۱۳

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
من میگم عاشق سویا نبود.در برابرش احساس مسئولیت میکرد.همین

کل نوجوونی من در تاریخ چوسان کره اثبات عشق جومونگ برسویا و اینکه سوسانو همون طور ک در اول مشخص بود بخاطر منفعتش ب جفت شازده ها نزدیک شد 

سوسانو خودشم از تسو خوشش نیومد بیشتر یه تاجر و سیاس بود تا زن عاشق برای قبیله و پیشرفتش تلاش میکرد 

سویا واقعا عاشق جومونگ بود 

وای خدا چ دغدغه های داشتیم قبلنا😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

کاش آرشیو صداوسیما نابود شه راحت شیم از دست سریالهای تکراری،یکیش جومونگ اینقدر داده دیگه بابام همه صحنه هاشو از بره،البته نظر منه ها😂

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
بنظرم اخراش هیچکسو دوست نداشت

👍👍

نرسیدن به سوسانو و ازدواج هر دوتا شون سرد شون کرد ازدواج شون هم بیشتر جنبه سياسی داشت تا عاشقانه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

سوسانو رو بیشتر از سویا دوست داشت ،چون مادرش و زنش سویامظلوم بود و باردار بود و رفته بود از پیشش و خانوادش   فدای هدفش کرد و ترکشون کرد و تو راه هدفش از دستشون داد احساس عذاب وجدان  داشت و با فکر کردن بهشون غمگین میشد 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

والا جومونگ فقط منو نگرف...

بویونگ سویانو سویا احتمالا چنتا زیدهم داشته قبل ۱۸ سالگیش

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 
کل نوجوونی من در تاریخ چوسان کره اثبات عشق جومونگ برسویا و اینکه سوسانو همون طور ک در اول مشخص بود ب ...

نبابا سوسانو خیلی عاشق جومونگ بود خیلی خیلی

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت..جایت همیشه در قلبم درد میکند:(🥀🥀