کیانکی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 11 عنوان جومونگ 5762 بازدید | 66 پست جومونگ بیشتر سوسانو را دوست داشت یا سویا ؟ 1402/07/19 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراااااااا عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 7342 هر دو مورد بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
کیانکی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 11 سوال 2 سوسونا تسو رو دوست داشت یا جومونگ بنظر من اول تسو بعد که تسو ازدواج کرد شد جمونگ
میشکابانو عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 5944 اول سوسانو رو دوست داشت ولی وقتی ازدواج کرد بیخیالش شد و عاشق سویا شد تا آخرین روز دنبال سویا گشت وقتیکه خبر مرگشو اوردن دیگه بیخیالش شد نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏
میشکابانو عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 5944 سوال 2 سوسونا تسو رو دوست داشت یا جومونگ جومونگو ....چون تسو چندبار بهش درخواست ازدواج داد حتی بعد ازدواج با سولان ولی سوسانو جومونگو دوست داشت حتی به تسو اینو گفت نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏
سوسیسکالباس4 عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 13724 اول سوسانو رو دوست داشت ولی وقتی ازدواج کرد بیخیالش شد و عاشق سویا شد تا آخرین روز دنبال سویا گشت وق ... من میگم عاشق سویا نبود.در برابرش احساس مسئولیت میکرد.همین
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 جومونگو ....چون تسو چندبار بهش درخواست ازدواج داد حتی بعد ازدواج با سولان ولی سوسانو جومونگو دوست دا ... اینقدر دوست دارم صحنه های این فیلمو ببینم🤣🤣 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
کینو۷۲ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3471 عشق اول جومونگ بویونگ بود ولی بویونگ اونو رد کرد کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 من میگم عاشق سویا نبود.در برابرش احساس مسئولیت میکرد.همین فیلم مامان آراد و رونیکا رو دیدی اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15323 من میگم عاشق سویا نبود.در برابرش احساس مسئولیت میکرد.همین درسته .
aidaxxmrp عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 570 این سریال همیشه بعد از صد بار دیدن هم قشنگه میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی )
soulless عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6038 جومونگ عاشق سوسانو بود بعدش که سوسانو ازدواج کرد با سویا ازدواج کرد سویا روفقط چون خانوادشو از دست داده بود دلش براش سوخت باهاش ازدواج کرد