2777
2789
کل نوجوونی من در تاریخ چوسان کره اثبات عشق جومونگ برسویا و اینکه سوسانو همون طور ک در اول مشخص بود ب ...

😂😂😂😂منم عین خودت.خیلی درگیر روابط اینا بودم.حتی با خودم میگفتم خب مامان تسو زن اوله.ملکه‌س.مامان جومونگ اومد شد هوو.چرا ملت از ملکه بدشون میاد😂🤦🏻‍♀️

از ازدواج سوسانو با اُته هم ناراحت شدم.اصن جایگاه مناسبی نداشته اُته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جومونگو ....چون تسو چندبار بهش درخواست ازدواج داد حتی بعد ازدواج با سولان ولی سوسانو جومونگو دوست دا ...

عاشق سویا نبود فقط به عنوان همسرش بهش احترام میزاشت وبراش مهم بود جومونگ عاشق سوسانو بود فقط حتی زمانی که تظاهر میکرد دیگه دوسش نداره ولی قلبش هنوز اونو میخواست این وتو قسمت اخر وقتی سوسانو داشت میرفت وجومونگ قلبش وفشار میداد از شدت درد میشه تشخیص داد

عاشق سویا نبود فقط به عنوان همسرش بهش احترام میزاشت وبراش مهم بود جومونگ عاشق سوسانو بود فقط حتی زما ...

آره حتی بعد ازد ازدواج سوسانو هم هربار باهاش ب خورد پیکرد اون آهنگ عاشقانه‌اش میشد که البته تانی آوند آهنگش شروع بشه آهنگ وسکانس باهم یکجا سانسور می شدهخخ در مورد سوسانو همین طور بود.

اخرش با سوسانو ازدواج میکنه؟ زنش زنده موند؟؟برمیگرده پیش جومونگ؟

با سوسانو ازدواج مصلحتی میکنه با اینکه سوسانو هنوز عاشق جومونگه

ولی جومونگ اصلا تحویلش نمیگیره و سرد و رسمی مثل یک غریبه باهاش برخورد میکنه

سویا هم وقتی بچه ش بزرگ میشه میره پیش جومونگ