2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اعلام نتایج آمادگی خودشون میگن چیکار کنیم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
بعد اعلام نتایج آمادگی خودشون میگن چیکار کنیم

ببخشید شما هم ذخیره هستین ؟

اطلاع دارین وضعیت ذخیره ها چطوریه و تکلیفشون کی مشخص میشه؟

ذخیره چه رشته ای و ردیف چند ؟و کدوم شهر

ببخشید شما هم ذخیره هستین ؟ اطلاع دارین وضعیت ذخیره ها چطوریه و تکلیفشون کی مشخص میشه؟ ذخیره چه رش ...

ذخیره ۲۰ پرستاری کرمانشاه 

احتمالا جمعه شنبه نتیجه رو میگن بعد اعلام می‌کنن غیر حضوری کی ثبت نام میشه و حضوری چ زمانیه 

ذخیره هم قبول نشی اولویت های پایین‌تر انتخاب رشته بررسی میشه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
ذخیره ۲۰ پرستاری کرمانشاه  احتمالا جمعه شنبه نتیجه رو میگن بعد اعلام می‌کنن غیر حضوری کی ثبت ن ...

اخه اینو تو سایتا دیدم میگن دیگه بررسی نمیشه حالا خوبه بعد من هم حدودا۱۴۰ نفر ذخیره ان

اخه اینو تو سایتا دیدم میگن دیگه بررسی نمیشه حالا خوبه بعد من هم حدودا۱۴۰ نفر ذخیره ان

من از سایت پرسش پاسخ دانشگاه آزاد پرسیدم گفتن بررسی میشه 

اطلاع ندارید چند نفر بر میدارن کلا چرا حدودا ۲۰۰تا ذخیره زدن

نمیدونم والا باید منتظر نتیجه باشیم

من از سایت پرسش پاسخ دانشگاه آزاد پرسیدم گفتن بررسی میشه 

جدی کاش بقیه رو هم بررسی کنن 

ولی کاش حالا که انقدر استرس کشیدیم همونجا که ذخیره شدیم بگیرمون که خب دانشگاه بهتریه تا اولویت های پایین

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا