2777
2789

یکی از آشناهای ما نزدیک ۱ ماهه عمل کرده،مثل اینکه تیر خورده،درست نمیخوابه، میگن درد وحشتناک داره و این حرفا 

من میخواستم عمل کنم با این تعاریفاش خیلی نگران شدم، میشه بگید دردش چقدر هست؟ و چقدر طول میکشه 

ممنون 

من انشالا ماه بعد

ولی تو اطراف من نه هر کی عمل کرده انگار نه انگار

یه جا خوندم اگه طرف درد غیر قابل تحمل داشته باشه یعنی استخوان بینی دررفته حین عمل

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انشالا ماه بعد ولی تو اطراف من نه هر کی عمل کرده انگار نه انگار یه جا خوندم اگه طرف درد غیر قاب ...

انشالله

هزینه عملت چقدر شد عزیزم؟ 

اینم احتمالا استخوان بینیش در رفته که اینقدر درد داره

میگن هنوز شبا نشسته می‌خوابه 

خودش لوس کرده چ خبره؟؟؟۱ ماه و درد؟؟ دردش همون هفته ی اولع اونم بخاطر تامپون

جدا؟ بینیش گوشتی بود 

بعد ۴۰ روز هنوز میگن درست نمیتونه غذا بخوره

شبا نشسته می‌خوابه

من برگام ریخته 

انشالله هزینه عملت چقدر شد عزیزم؟  اینم احتمالا استخوان بینیش در رفته که اینقدر درد داره میگ ...

من با همه چیزش نزدیک سی تومن

اونو بخوان جا بندازن از شدت درد از حال میره ، ده برابر بیشتر از اون درد داره بخاطر همین میگن تو انتخاب دکتر دقت کنید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من با همه چیزش نزدیک سی تومن اونو بخوان جا بندازن از شدت درد از حال میره بخاطر همین میگن تو انتخاب ...

اوففففففففف بنده خدا ، مبارکت باشه گلی، چه مدلی میخوای عمل کنی ؟

منو خواهرم وداداشم و همسرم عمل شدیم اصلا درد نداشتیم عجیبه درد داشته  درد نه اما مراقبت و کلاف ...

اینکه نه خواب داره نه خوراک 

بنده خدا فحش خودش میده که چرا عمل کرده