من آدم درونگرام وزیاد دوست ندارم با فامیل ارتباط بگیرم بع امروز درباره یه نفر حرف میزدن بعد گفتم نمیدونم باهاش زیاد ارتباط ندارم بعد گفت تو که کلا با کسی رابطه نداری 😐من یه لحظه مکث کردم وگفتم آره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باز با گوشی و اینا میخام کار کنم تلوزیون مشکلی ندارم فقط خلوت باشه مهمون نیاد به گوشیم زنگ میزنن ...
کلا من عاشق سکوتم .حرف های اطرافیانم زیاد برام جالب نیست از تنهایی فوق العاده لذت میبرم و آرامش دارم کتاب میخونم دوست صمیمی ندازم و نمیخام داشته باشم عاشق خانوادمم تو محیط کارم با کسی صمیمی نمیشم اما به هرکس بتونم کمک میکنم اما رسمی .تو اتاقم تنهام گفتم کسی اتاقم نباشه که راحت باشم
کلا من عاشق سکوتم .حرف های اطرافیانم زیاد برام جالب نیست از تنهایی فوق العاده لذت میبرم و آرامش دارم ...
چه خوب منم دقیقا با کسی نمیخام صمیمی بشم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم چون متاهل بیشتر از آدم مجرد باید با بقیه تعامل کنه🥺🥺ولی خودم دوست دارم بچم اجتماعی بشه
چه خوب منم دقیقا با کسی نمیخام صمیمی بشم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم چون متاهل بیشتر از آدم مجرد باید ...
من که دوست ندارم بچم اجتماعی باسه دلم میخاد اونقدر روحیه قوی داشته باشه که خودش به تنهایی بتونه دنیای زیبایی برای خودش خلق کنه و ازش لذت ببره و عاشق خودش باشه .آدم ها این روزا آدم و بیشتر تنها میکنند
میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️