2777
2789

یکی از فامیلامون پسره دندون پزشکه خانواده خیلی خوب و سرشناس توی شهر داره بعد شنیدم که رفته با منشیش که ۸ سال ازش بزرگتره و یک بار طلاق گرفته میخواد ازدواج کنه بعد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

من دختره رو میشناسم خانوادش اصلا در سطح این نیست قیافشم همین طور اصلا از وقتی شنیدم از شک درنیومدم چطوری بعضیا اینقدر شانس دارم بعد پسره خیلی آقاس مامانم میگفت مامان پسره داره خودشو میکشه اینقدر که ناراحته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بدم میاد با متاهل ازدواج کنن . چ دختر چ پسر 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من دختره رو میشناسم خانوادش اصلا در سطح این نیست قیافشم همین طور اصلا از وقتی شنیدم از شک درنیومدم چ ...

عاشقش شده حتما

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟

دعا نوشته🤣🤣🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من دختره رو میشناسم خانوادش اصلا در سطح این نیست قیافشم همین طور اصلا از وقتی شنیدم از شک درنیومدم چ ...

منم بودم نارلحت میشدم . دوس دارم پسر مجردم با مجرد ازدواج کنه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

به دعانویس مراجعه کنن اگه طلسمی باشه باطل کنن اگه طلسمی در کار نباشه با دو دست بزنن کلشون برن عروسی بگیرن ⁦(⁠´⁠ ⁠.⁠ ⁠.̫⁠ ⁠.⁠ ⁠`⁠)⁩

لینک کانال داستان ترسناک 😰 آپارات من:aparat.com/chanel_lucifer
اه عجب خدا بده شامس حتمن کاری ازش سر زده بی دلیل نیست ولی اینو بگم دوامی هم نداره

والا نمیدونم چرا ما از این شانسا نداریم