2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هر کدوم ۵۰ ۵۰ هست هر کدوم مزیت و عیب خاص خودشو داره. ولی اگر خونه خودت هست اجاق رومیزی سبک اگر خونه اجاره هس اجاق گاز معمولی البته اینا همه ب نوع اشپزخونه نوع چیدمان و چیزای دیگ بستگی داره. این رومیزی ها خیلی سخت پاک میشه باید حتما مواد خودش باشه و این محافظاش اون اهن های روش سنگینه و بیشر این فندکاش هم خراب میشه زود. ولی خودت گاز بخری اون ک خوت خاستی هست و سبکتره همه چیزش کلا و همه چیزاش هم در میاد برای شستن. و خیلی راحت هم پاک میشه ...  ولی اگ رومیزی هم بگیری شیشه ای رو بگیر ک قشنگتره ولی مواظب خط و خشش باش. کلا این رومیزی ها دنگ و فنگ زیاد داره و مراقبت خیلی میخاد. البته ک دیگ فر و این چیزا نداره ولی گاز بخری فر هم داری دیگ...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عه، از یه نفر شنیدم جا هم کم داره مثلا بخوای روی همه شعله ها قابلمه بذاری درسته؟

نه انواع و اقسام داره ۵شعله ،۴شعله. هر کدوم مزایا داره.اجاق گاز قدرت شعله هاش خوبه. رومیزی جاگیر نیست. البته بعضی مارکهای رومیزی شعله هاش هم خوبه. درکل امروزه کابینت بندی اجاق گاز زیاد خوب نیست 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم