یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای من پیش اومد، فرستاده بودم، نوشت بخاطر ادرس اشتباه عودت میشه. زنگ زدم طرف، خودش رفت گرفت
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
برای شما فرستاده بود؟ ادرست درست بود؟ برای من پیش اومد، فرستاده بودم، نوشت بخاطر ادرس اشتباه عودت ...
برای من فرستاده بود
کفتم این اصلا شبیه عکس نیس با هزارتا خاهش گفتم برگردونم ی آدرس دادن برگشتت بزنم لباس رو الان دیدم نوشته تو سایت شناخته نشدن آدرس دیدم اره بابا اصلا من دقت نکردم اسم ساختمان اینا ننوشته ک 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
احتمال میدم ب اون شماره هم ک داده بود زنگ زده پستچی
برای من فرستاده بود کفتم این اصلا شبیه عکس نیس با هزارتا خاهش گفتم برگردونم ی آدرس دادن برگشت ...
شما خودت زنگ بزن بهش الان. بگو چرا تحویل نگرفتی. اگه اینکارو کردن که خیلی عوض هستن
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.