2777
2789

پیام نور اوردم،روانشناسی، رشته ای که خیلی دوسش دارم.البته با ازمون قبول شدم

اولش خیلی خوشحال بودم

الان یه چیزی مثل خوره افتاده به جونم که هزینه هاش زیاد میشه نرو،،بمون سال بعد دولتی بیاری.به فکر جیب خانوادت باش

از اون ورم بمونم کلی خرج دارم میدونم.

اصلا به پشت موندن فکر میکنم اعصابم خورد میشه دوباره شیمی دوباره فیزیک واای ریاضییی

چه غلطی کنم اه

گل پیامنور ینی ازاد؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آزاد نبست..نیمه دولتیه..همون نیمه ازاد

تو شهر ما ازادش ترمی ۵ تومن میوفته اگ نیم ازاد نصف اینم بشه باز خوبه ارزششو داره

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
تو شهر ما ازادش ترمی ۵ تومن میوفته اگ نیم ازاد نصف اینم بشه باز خوبه ارزششو داره

اره ولی خب تو شهرستانمون نیست،تو استانه ک باید برم خوابگاه بمونم.وگرنه هزینه دانشگاه که کمه

جهاد چی هست؟

دانشگاه دولتی روزانه جهاد 

مثلا شهر ما که اهوازه هم دانشگاه شهید چمران هست هم جهاد جهاد نیمه دولتیه ، هر ترمی یعنی ۴ ماه یکبار ۱۵۰۰ میگیره یعنی سال ۳ تومن ولی مدرکش رو رو رئیس دانشگاه شهید چمران امضا میکنه