2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افت دهان یه دوره هفت و ده روزه داره که هردارویی استفاده کنی فایده نداره باید دورشو بگذرونه تا خودش خوب بشه.فقط واسه اینکه موقع غذا خوردن اذیت نشی میتونی به سرگوش پاک کن یکم لیدوکایین بزنی وبزاری رو افت تا بی حس بشه وبتونی غذا بخوری.اینو یه دکتری که واسه افت دهنم پیشش رفته بودم بهم گفت

اخه خییییلی ان 5 تان و بزرگن ..بکی هم رو زبان🥲

باید تحمل کنی تاخوب بشه.ازیه اشنایی هم شنیدم میگفت به خاطر کمبود یه ویتامین دربدن اینجوری میشه.میتونید دکتر برید ومشاوره بگیرید اگه همیشه دهانتون افت میزنه

یعنی مسواک زدن همیشگی خوبه و دهان شوی؟

من نوشتم دهان شوی؟   نوشتم مسواک؟

دوست عزیز نوشتم اب نمک و رعایت بهداشت در موقع خوردن حتی لب شما الوده به میکروب بشه و زبونت بخوره  وارد میشه

روزی یه بار با اب نمک قرقره کن الودگی باشه برطرف میشه  یا زخم باشه همون اول برطرف بشه پوست داخل لپ  جدا و آویزان نشه